Ce telefoane nu vor mai putea folosi WhatsApp din februarie 2020

0
Publicat:
Ultima actualizare:
WhatsApp

Aplicaţia WhatsApp, care aparţine de compania Facebook, nu va mai funcţiona pe anumite telefoane începând cu data de 1 februarie 2020.

WhatsApp restricţionează în fiecare an lista aparatelor pe care poţi rula aplicaţia de chat, următoarea filtrare producându-se la data de 1 februarie 2020.

Este vorba despre acele dispzitive care au sisteme de operare iOS 8, precum iPhone 4. Aceste modele Apple vor accesa această versiune doar în cea mai avansată actualizare.

Pentru Android, Whatsapp nu va fi disponibil pentru versiunile 2.3.7., începând de la 1 februarie 2020.

WhatsApp va continua să funcţioneze corect, cu actualizările aferente, pentru următoarele sisteme de operare: Android OS 4.0.3, iOS 9, KaiOS 2.5.1 şi/sau mai mari. 

Cu toate acestea, faptul că WhatsApp va face aceste schimbări în ce priveşte anumite telefoane, nu înseamnă că aplicaţia se va şterge automat, ci faptul că aplicaţia nu va mai funcţiona corect pe anumite segmente, dată fiind lipsa actualizărilor. 

De asemenea, dacă un utilizator al acestor dispozitive şterge programul şi încearcă să-l reinstaleze, nu o va putea face începând de la data mai sus menţionată. 

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite