Un fond de hedging pentru criptomonede a cerut intrarea în faliment pentru a se proteja de creditori

Un fond de hedging pentru criptomonede a cerut intrarea în faliment pentru a se proteja de creditori

Fondul de hedging pentru criptomonede Three Arrows Capital (3AC) a solicitat protecţie faţă de creditori în Statele Unite, în temeiul legii falimentului, care permite debitorilor străini să îşi protejeze activele americane, potrivit unui dosar înregistrat vineri în instanţă, transmite Reuters.

Ştiri pe aceeaşi temă

3AC, cu sediul în Singapore, este unul dintre cei mai importanţi investitori afectaţi de vânzările bruşte de pe pieţele cripto şi este în curs de lichidare, a relatat miercuri Reuters, citând o persoană familiarizată cu chestiunea.
 
Reprezentanţii 3AC au depus vineri o petiţie la Curtea de Faliment din SUA pentru Districtul de Sud din New York, potrivit documentelor instanţei.
 
Joi, autoritatea de reglementare financiară din Singapore a acuzat fondul că şi-a depăşit pragul de active şi că a furnizat informaţii false.
 
Companiile din afara SUA folosesc legislaţia numită Capitolul 15 pentru a împiedica creditorii care doresc să intenteze procese sau să blocheze active în Statele Unite.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările