Biletele pentru trenurile Softrans, disponibile în sistemul de vânzare integrat Ghișeul Unic - vânzări online

0
Publicat:

Platforma informatică a operatorului feroviar de călători Softrans este în faza de teste pentru integrarea în Ghișeul Unic ARF.

Tren Softrans
Tren Softrans FOTO softrans.ro

În curând, sistemul de vânzare integrat Ghișeul Unic - vânzări online va fi operațional și pentru trenurile Softrans, alăturându-se celorlalți operatori precum CFR Călători, Transferoviar Călători, Astra Trans Carpatic și, în curând, Regio Călători, anunță Autoritatea pentru Reformă Feroviară.

Această integrare extinsă va facilita accesul pasagerilor la bilete de tren online, oferind o mai mare flexibilitate și eficiență în procesul de achiziție.

Procesul de teste avansate indică o etapă crucială în pregătirea platformei Softrans pentru integrarea în Ghișeul Unic ARF.

În același timp, se anunță că aplicația pentru integrarea trenurilor Regio Călători va intra și ea în teste funcționale în zilele următoare, consolidând astfel prezența unui număr extins de operatori în cadrul sistemului.

Trenurile InterRegional Călători vor deveni disponibile în curând, odată cu finalizarea programării interfeței dintre sistemul Informaticii Feroviare și cel al operatorului.

Această extindere a acoperirii operatorilor în Ghișeul Unic ARF aduce beneficii semnificative pentru călători, oferindu-le posibilitatea de a achiziționa bilete online cu ușurință pentru o gamă diversificată de operatori feroviari.

Printre avantajele notabile ale sistemului Ghișeu Unic – Vânzare Online se numără vânzarea biletelor online pentru trenurile tuturor OTF-C (Operatori de Transport Feroviar de Călători), integrarea și interconectarea sistemelor informatice ale OTF-C existente și funcționarea în paralel cu actualele sisteme de vânzare online ale acestora.

Inițiativa are potențialul de a simplifica și eficientiza procesele de achiziție a biletelor de călătorie cu trenul, contribuind la îmbunătățirea experienței călătorilor în sectorul feroviar.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite