Astăzi se lansează catalogul „Forbes 500 Miliardari“!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Forbes 500 Miliardari" a colaborat, ca şi la ediţiile precedente, cu echipe de specialişti în domeniu pentru evaluarea miliardarilor din top. Au fost evaluate astfel peste 1.000 de companii şi 5.000 de active imobiliare care aparţin celor 500 de miliardari prezenţi în clasament.

În Bucureşti sunt cei mai mulţi

Catalogul este, totodată, singurul din România care prezintă în exclusivitate topul „Cei mai bogaţi oameni din lume". Averile nete cumulate ale românilor din „Forbes 500 Miliardari" se ridică la 28,2 miliarde de euro, cu 500 de milioane mai puţin decât la ediţia precedentă. Cea mai bogată regiune este reprezentată de cei 207 milionari din Bucureşti şi Ilfov, care însumează o avere cumulată de 15,06 miliarde de euro.

Locul doi în clasamentul regiunilor este ocupat de Transilvania (104 persoane), cu o avere cumulată de 3,35 miliarde de euro. Pe locul trei se află Moldova (41 de milionari), cu 2,07 miliarde de euro.

Pe oraşe, cei mai mulţi milionari provin din Bucureşti şi Ilfov (207), urmaţi de Cluj (35 de milionari) şi Sibiu (17 milionari).

Poveşti de viaţă

Topul îi prezintă nu numai pe cei mai bogaţi 500 de români, dar arată şi aspecte din viaţa lor personală. Ce proprietăţi şi maşini au, unde îşi petrec vacanţele sau ce colecţii, bijuterii sau obiecte de artă deţin. Desigur,este descris şi modul în care cei bogaţi îşi administrează averile.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite