Antreprenorii cu care ne mândrim pe plan internaţional vor fi premiaţi la Prima Gală de Iarnă a Centrului de Excelenţă în Comerţ Exterior

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Centrul de Excelenţă în Comerţ Exterior

Prima Gală de Iarnă a Centrului de Excelenţă în Comerţ Exterior va avea loc în acest an, în data de 10 decembrie, eveniment la care vor fi acordate distincţiile de Ambasador Onorific al Comerţului Exterior Românesc unor antreprenori cu care ne mândrim pe plan internaţional.

Primul eveniment organizat de către Centrul de Excelenţă în Comerţ Exterior este o celebrare a capitalului şi comerţului exterior românesc într-o Gală ce reuneşte prieteni şi parteneri, exponenţi ai intenţiei declarate a instituţiei de a promova produsele şi serviciile naţionale pe plan internaţional.

Această Gală de Iarnă, ce se doreşte a fi un eveniment anual, este dedicată producătorilor şi mediului de afaceri românesc. Gala cuprinde atât recunoaşterea unor exportatori români de marcă, cât şi acordarea distincţiilor de Ambasador Onorific al Comerţului Exterior Românesc unor antreprenori cu care ne mândrim pe plan internaţional.

Mai mult, Gala este prilejul înmânării a 7 premii acordate de către Centrul de Excelenţă în Comerţ Exterior, BCR şi Mastercard unor companii româneşti. Premiile constau în carduri prepaid, încărcate cu 1.000 de euro, sume destinate activităţilor de internaţionalizare. Centrul de Excelenţă în Comerţ Exterior va oferi consultanţă companiilor premiate pentru maximizarea impactului activităţilor propuse.

Evenimentul va avea loc luni, 10 decembrie, de la ora 18, la Hotel Sheraton Bucureşti, Grand Ballroom Platinum.

„Adevărul” este partener media al acestui eveniment.

Centrul de Excelenţă în Comerţ Exterior
Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite