ANAF scoate din nou la vânzare maşini la preţuri de nimic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ANAF masini scoase la vanzare

ANAF vinde în această perioadă noi maşini la licitaţie, printre care Mercedes Benz E220 CDI, KIA Ceed, Dacia Logan, Dacia Duster, Peugeot 206 şi Toyota Avensis.

Cel mai redus preţ de pornire este 3.155 lei, în cazul Peugeot 206, iar cel mai ridicat de 60.320 lei, pentru un model Mitsubishi Outlander, scrie Profit.ro.

ANAF scoate periodic la vânzare maşini, prin vânzare directă sau licitaţie, scopul fiind de a recupera din sumele datorate la buget de cei de la care au fost sechestrate sau confiscate bunurile.

Unele dintre maşinile scoase la licitaţie nu sunt la prima tentativă de vânzare, astfel că preţul a fost deja redus faţă de evaluarea iniţială. Dacă ANAF nu reuşeşte să vândă un autovehiv la prima tentativă, la a doua încercare scade cu 25% preţul de la care porneşte licitaţia, iar la a treia cu încă 25% din preţul de evaluare, ajungând astfel la 50% din preţul iniţial. Ulterior, indiferent la a câta licitaţie se ajunge, preţul de la care porneşte licitaţia nu coboară mai jos de 50% din primul preţ, cel stabilit de către evaluator.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite