Porsche Engineering Romania caută ingineri cu experienţă, dar şi proaspeţi absolvenţi

Porsche Engineering Romania caută ingineri cu experienţă, dar şi proaspeţi absolvenţi

La mai bine de doi ani de la înfiinţarea sa în Cluj-Napoca, Porsche Engineering România, subsidiara locală a furnizorului global de servicii de inginerie, şi-a extins aria de activitate în domeniul ingineriei auto şi îşi propune să ajungă la o echipă de 120 de angajaţi până la sfârşitul acestui an.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe lângă tipurile de proiecte pe care inginerii Porsche din Cluj se axau până acum – dezvoltarea de funcţii noi pentru automobile, proiectarea şi simularea sistemelor de propulsie – filiala locală a companiei a adăugat noi servicii în portofoliul său, în prezent acesta incluzând şi arii precum cercetare Big Data, condus autonom şi dezvoltarea arhitecturii de infotainment.
 
”Am început anul 2018 cu multe proiecte noi, în arii foarte dinamice şi complexe ale ingineriei software şi auto, dar proiectele cele mai pline de provocări sunt cele axate pe tendinţe majore la ora actuală – computer vision, machine learning şi condus autonom”, spune Marius Mihailovici, Director General Porsche Engineering România. ”Odată cu extinderea portofoliului nostru, creşte şi cererea de experţi în domeniul ingineriei software. În momentul de faţă, echipa noastră din Cluj numără 80 de angajaţi, iar până la sfârşitul acestui an ne dorim să ajungem la un număr de 120 de angajaţi.”
 
În următoarele luni, Porsche Engineering România plănuieşte să recruteze atât ingineri cu experienţă, cât şi proaspăt absolvenţi, care vor lucra îndeaproape cu specialiştii Porsche din celelalte şapte filiale ale companiei, în cadrul unei reţele globale şi bine conectate de ingineri. Odată cu extinderea continuă a echipei locale, Porsche Engineering Romania plănuieşte, pentru anul acesta, şi relocarea sediului într-o nouă clădire de birouri din Cluj-Napoca – Vivido Business Center – care va răspunde cerinţelor unei echipe în creştere şi ale unui portofoliu de servicii tot mai divers.
 
Printre planurile companiei pentru anul în curs se numără şi dezvoltarea în continuare a parteneriatelor din mediul academic. După lansarea programului de masterat “Tehnici Avansate în Ingineria Autovehiculelor”, la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, în octombrie 2017, subsidiara locală a Porsche Engineering va sprijini tezele de licenţă şi masterat ale studenţilor universităţii, oferind, totodată, oportunităţi dedicate de doctorat, adresate inginerilor auto cu adevărat pasionaţi, care doresc să urmeze o carieră în domeniul cercetării.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările