Mega Image deschide noi magazine şi face angajări urgente în cinci judeţe

Mega Image deschide noi magazine şi face angajări urgente în cinci judeţe

Foto Adevărul

Mega Image a anunţat că va deschide noi magazine şi va face noi angajări în oraşele din cinci judeţe, oferind o gamă variată de produse accesibile, inclusiv marcă proprie şi de la producătorii locali pentru a răspunde nevoilor diferite ale clienţilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

“În această perioadă, care pune la încercare economia, e important să continuăm investiţiile, să ne implicăm şi să o susţinem prin noi locuri de muncă. Acum mai mult decât oricând venim alături de noi comunităţi şi le oferim tot ce au nevoie pentru necesarul de alimente în apropierea casei, prin formatele noastre de magazine de proximitate. Încurajăm toţi clienţii noştri să aleagă produsele de la producătorii locali, în special legumele de sezon Gusturi Româneşti, pe care le aducem în magazine direct de la fermieri români, proaspete, imediat după ce au fost culese,” afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image. 
 
De la începutul anului şi până în luna martie, 17 magazine noi au fost deschise, 11 format Mega Image şi 6 Shop&Go, astfel: 9 magazine în Bucureşti şi Ilfov, 3 magazine în Cluj, două magazine în Timişoara, un magazin în Braşov, Prahova şi Dâmboviţa. 
 
În lunile aprilie şi mai, sunt programate pentru deschidere 7 magazine noi Mega Image şi Shop&Go în Ilfov, Bacău, Timişoara, Cluj şi Iaşi. 
 
Pentru toate deschiderile de noi magazine, Mega Image va contribui şi la crearea de noi locuri de muncă şi va angaja noi colegi în echipă, poziţiile comerciale specifice de lucru în magazine. 
 
Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanţuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 782 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timişoara, Bacău, Focşani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Româneşti. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările