Măşti semnate de designeri, vândute în România la preţ de producător FOTO

Măşti semnate de designeri, vândute în România la preţ de producător FOTO

Peste 4 milioane de măşti textile, de la modele simple până la modele semnate de designeri sunt puse la vânzare la preţ de producător de un retailer de modă prezent în ţara noastră.

Ştiri pe aceeaşi temă

Măştile vor fi disponibile în exclusivitate pe About You, la preţ de producător, începând cu 7,99 lei bucata, printre brandurile partenere numărându-se ARMEDANGELS, Odlo şi URBAN CLASSICS - şi  designerii Karolína Kurková, Lena Gercke de la LeGer şi Bill Kaulitz de la MDLA.
 
Deşi una dintre măsurile importante de prevenire a infectării cu COVID-19 este purtarea unei măşti de protecţie, de la izbucnirea pandemiei pe glob, stocurile pentru măştile de faţă - medicale sau textile - au fost limitate şi sunt adesea vândute sau scoase la licitaţie online la preţuri supraevaluate. Pentru a oferi clienţilor măşti textile la preturi accesibile, ABOUT YOU lansează în magazinul său online o categorie dedicată măştilor, într-o gamă largă de modele. Acestea sunt produse atât sub brandurile proprii ABOUT YOU şi EDITED, cât şi de brandurile partenere şi sunt vândute la costul de producţie, fără nici un adaos comercial. Această decizie a fost luată în urma discuţiilor cu partenerii şi furnizorii proprii. 
 
Începând de marţi, 12 mai 2020, ABOUT YOU pune la dispoziţia clienţilor o gamă largă de aproximativ 200.000 de măşti de faţă la preţ de producător, începând de la 7,99 lei bucata. Pentru a preveni cumpărăturile abuzive, retailerul online a asigurat o aprovizionare pe termen lung. Peste patru milioane de măşti vor fi disponibile în următoarele săptămâni.
 
 
„Încă de la început, am considerat că este important să punem la dispoziţie clienţilor o gamă variată de măşti textile, astfel încât fiecare client să-şi poată găsi produsul potrivit pentru el. Suntem încântaţi că reuşim să ne îndeplinim promisiunea de a furniza măşti - atât modele simple, cât şi modele semnate de designeri - la preţ de producător, accesibile tuturor”, declară Sebastian Betz, co-fondator şi co-CEO ABOUT YOU.  
 
Retailerul online de modă asigură transparenţă totală în ceea ce priveşte preţul de producţie al măştilor, oferind clienţilor săi o defalcare a costurilor. Fiecare mască sau set de măşti include o detaliere clară a preţului de achiziţie şi a costurilor de transport. 
 
"Vrem să arătăm că ne ţinem de cuvânt şi facem tot posibilul pentru a ajuta oamenii să aibă grijă de sănătatea lor şi a celor din jur - subliniind în acelaşi timp că suntem împotriva obţinerii de profit pe fondul crizei", menţionează Tarek Müller, co-fondator şi co-CEO ABOUT YOU.
 
 
Gama de măşti disponibilă este extrem de variată, peste douăzeci de branduri partenere, brandurile proprii şi designeri cunoscuţi fiind implicaţi în design-ul şi producerea măştilor exclusive pentru ABOUT YOU. Printre brandurile partenere se numără atât nume cunoscute precum ARMEDANGELS, Odlo sau URBAN CLASSICS, cât şi startup-uri mai mici, precum Grubenhelden, BeWooden şi ODERSO ale activistului Fynn Kliemann.
 
 
Primele modele de măşti ABOUT YOU Idols vor fi scoase la vânzare la mijlocul lunii mai. Măştile create de Lena Gercke de la LeGer, de Guido Maria Kretschmer de la GMK şi de starul olandez Anna Nooshin vor fi primele lansate. Vor urma apoi cele ale supermodelului Karolína Kurková, designerului MDLA Bill Kaulitz şi ale ambasadorului ABOUT YOU Riccardo Simonetti. ABOUT YOU este în discuţii şi cu alţi designeri cunoscuţi.
 
 
Prin campania „Măşti pentru toţi”, retailerul german intenţionează să doneze un număr semnificativ de măşti şi este deja discuţii cu organizaţiile non-profit care distribuie produsele celor care au nevoie.
 
 
După lansarea gamei de măşti în Germania, Austria şi Elveţia, ABOUT YOU continuă să promoveze vânzarea măştilor pe plan internaţional. Acest lucru va permite retailerului online de fashion să ofere cea mai mare şi mai variată gamă de măşti de faţă din Europa.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările