Crăciunul Feliciei, de sărbători la Opera Comică, spectacol periplu prin biografia sopranei

Crăciunul Feliciei, de sărbători la Opera Comică, spectacol periplu prin biografia sopranei

Felicia Filip va fi Crăciuniţă în spectacolul de la Opera Comică

Soprana Felicia Filip, soliştii, orchestra şi baletul Operei Comice pentru Copii cu participarea actorului Mihai Bisericanu şi a copiilor din corurile Cantus Mundi vor susţine pe 19, 20 şi 21 decembrie, un spectacol de Gală ,,Crăciunul Feliciei”, în regia lui Cristian Mihăilescu.

Ştiri pe aceeaşi temă

La fiecare final de an, soprana Felicia Filip are bucuria de a oferi publicului o poveste de Crăciun, iar în acest an povestea va fi inspirată chiar din viaţa şi cariera ei. Publicul  va descoperi elevul conştiincios, dascălul integru, soţia pusă pe şotii sau ipostaza de manager a Feliciei Filip. Periplul prin viaţa personală şi profesională a artistei este în asemenea mod gândit astfel încât şi copiii şi părinţii lor să se bucure de povestea, muzica şi dansul de pe scenă.

Un spectacol pentru întreaga familie, ,,Sunetul Muzicii”

,Sunetul Muzicii”, musicalul semnat de Răzvan Mazilu, are patru reprezentaţii: 28 şi 29 decembrie, la orele 11.00 şi 17.00. De obicei, în prag de sărbătoare familiile se reunesc, iar Opera Comică pentru Copii vă invită la ,,Sunetul Muzicii”, pentru o experienţă care trebuie trăită în familie. Un spectacol despre unitatea şi frumuseţea familiei!

 Târgul ,,Poveste de Crăciun” 

Crăciunul aproape bate la uşă, dar cine a trecut pragul Târgului organizat de Opera Comică pentru Copii s-a simţit, cu siguranţă, cu un pas mai aproape de spiritul magic al sărbătorilor. Atelierele Spiriduşilor, Caruselul Jucăriilor, Tărâmul Oamenilor de Zăpadă, Derdeluşul sau Pationoarul OCC sunt doar câteva dintre activităţile pe care le puteţi descoperi la Târgului ,,Poveste de Crăciun”. Dintr-un asemenea spaţiu dedicat copiilor, nu poate să lipsească Moş Crăciun, care vă aşteaptă în salonul lui, în fiecare sâmbătă şi duminică, între orele 13.00 - 16.00 şi 18.00 - 21/00. Opera Comică pentru Copii vă invită să trăiţi Povestea Crăciunului pe Calea Giuleşti 16, la Târgul ,,Poveste de Crăciun”, care va fi deschis la fiecare sfârşit de săptămână până pe 12 ianuarie, vinerea între orele 17.00 – 21.00, iar sâmbătă şi duminică între 10:00 şi 21.00. Intrarea este liberă, însă accesul la unele activităţi se face pe baza tichetelor PDC.

Opera Comică pentru Copii este o instituţie publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei şi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, condusă din anul 2014 de către soprana Felicia Filip. Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii încearcă să-i apropie pe cei mici de artă şi cultură, atât prin spectacole de calitate, cât şi prin diverse proiecte conexe.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: