Mos Craciun vine la teatru pentru persoanele defavorizate

Astazi, joi, 20 decembrie 2001, ora 18,30 la sala Teatrului Ion Creanga din Bucuresti, UNITER impreuna cu Arhiepiscopia Bucurestilor si Primaria Municipiului Bucuresti prezinta spectacolul VINE,

Astazi, joi, 20 decembrie 2001, ora 18,30 la sala Teatrului Ion Creanga din Bucuresti, UNITER impreuna cu Arhiepiscopia Bucurestilor si Primaria Municipiului Bucuresti prezinta spectacolul VINE, VINE... MOS CRACIUN. Acest spectacol este punctul final al unui an calendaristic pentru persoanele defavorizate incluse in programele socio-culturale derulate de catre UNITER si Arhiepiscopia Bucurestilor. Casa Artistilor, Arstschool-Artecole si Cantina Sociala a Arhiepiscopiei Bucurestilor. Pe parcursul unui an, copiilor de la centrele de plasament si persoanelor varstnice, membri ai Casei artistului le sunt asigurate asistenta medicala si sociala. Spectacolul, interactiv, pregateste sosirea lui Mos Craciun. Sosire prefatata de colinde, interpretate de corurile bisericesti profesioniste, de fragmente muzicale din Cenusareasa, Alba ca Zapada, Pinocchio, de povesti si basme in interpretarea actorilor de la Teatrul Ion Creanga din Bucuresti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările