Noutăţile târgului de carte SF şi Fantasy, „Final Frontier“. Cine este invitatul de onoare al celei de-a opta ediţii

Noutăţile târgului de carte SF şi Fantasy, „Final Frontier“. Cine este invitatul de onoare al celei de-a opta ediţii

Târgul de carte are loc la Universitatea Creştină Dimitrie Cantemir

În weekend-ul 13-14 aprilie, la Universitatea Creştină Dimitrie Cantemir (Splaiul Unirii nr. 176), între orele 11:00 şi 19:00, se desfăşoară cea de-a opta ediţie a ”Final Frontier”, singurul târg de carte SF&Fantasy. Intrarea este liberă.

Ştiri pe aceeaşi temă

La ”Final Frontier”, cititorii pot găsi cele mai noi cărţi SF&Fantasy, dar şi colecţiile clasice, totul la preţuri speciale, de la cele mai importante edituri de gen, precum Nemira, Paladin, Crux Publishing, Tritonic, Millennium Books, Crime Scene Press, Herg Benet, Pavcon, Quantum Books, sau Herald. 

Invitatul special al acestei ediţii este scriitoarea Ana Maria Negrilă, un nume al SF-ului românesc care va dezvălui secretele unei autoare de succes. Pe lângă lansări de carte şi întâlniri cu autori, vizitatorii vor putea câştiga premii, în competiţia HearthStone 1 vs. 1. 

Mai mult, organizatorii îi invită pe cei pasionaţi la un nou concurs de cosplay, precum şi la ateliere cu profesionişti în care pot învăţa mai multe despre crearea propriilor lor personaje. 

De asemenea, primul router Gigabit al companiei Mercusys AC12G, va fi expus în premieră pentru publicul din România. 

„Apoi vino să experimentezi realitatea virtuală pusă la dispoziţie de cei de la Gateway VR Studio prin Jocuri Virtual Reality, dar şi boardgames tematice de la Pionul.ro pe care le poţi încerca împreună cu prietenii”, invită organizatorii. 

Mai multe detalii despre ”Final Frontier” se găsesc pe pagina evenimentului de pe Facebook. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: