Cătălin Mitulescu, la Adevărul Live: „Lumea de dincolo de linia ferată este o lume a liberăţii“ VIDEO

Cătălin Mitulescu, „Dincolo de linia ferată“ la Adevărul Live 

Regizorul Cătălin Mitulescu a finalizat lucrul la cel mai proaspăt lungmetraj al său, „Dincolo de calea ferată“, un film care îi are în rolurile principale pe Ada Condeescu şi Alexandru Potocean.

Ştiri pe aceeaşi temă

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

 
Filmul spune povestea lui Radu, un tânăr plecat să muncească în Italia, care revine acasă după un an. O găseşte pe Monica, soţia lui, total schimbată, iar copilul lor, Luca, a crescut mai mult decât se aştepta. Cuplul petrece o noapte în care încearcă să se regăsească. Timpul petrecut separat a creat neîncredere şi confuzie între cei doi, dar le dă şi posibilitatea unui nou început.
 
"Dincolo de calea ferată" este unul dintre cele 15 proiecte europene selectate în prima ediţie a European Gap Financing Co-Production Market (29- 30 august) din cadrul Venice Film Market. Filmul este o co-producţie România (Strada Film) - Suedia (The Chimney Pot, Film I Vast) - Italia (Apapaja), realizată cu sprijinul CNC. Imaginea este semnată de Liviu Mărghidan, iar editorul filmului este Ion Ioachim Stroe.
 
Regizorul Cătălin Mitulescu s-a aflat în studioul Adevărul Live, cu veşti proaspete de "Dincolo de calea ferată".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările