În cadrul Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), artistul creează un nou mural, prin intermediul vopselurilor inovatoare Airlite, la Casa TIFF. Muralul este inspirat de MIRA, semnalul  de test emis de televiziuni înaintea sau după încheierea emisiei propriu-zise, şi reprezintă un tribut adus progresului tehnologic prin procesul de deconstruire a lumii filmului şi construire a lumii aşa cum o vedem pe ecran, acum. Prin această iniţiativă, organizatorii festivalului şi IQOS invită comunitatea la un dialog despre progres şi inovaţie.

Pentru muralul realizat în cadrul TIFF am vrut să surprind ceea ce ne place la Cluj şi ceea ce îl reprezintă cel mai bine în perioada aceasta: festivalul TIFF şi lumea filmului. Elementele care se regăsesc în mural spun o poveste despre trecut şi viitor, progres şi inovaţie şi despre cum, împreună, putem modela viitorul

Obie Platon

Seria de  picturi murale Art for Air realizate în colaborare cu Obie Platon îşi propune să ofere o nouă perspectivă asupra spaţiului urban în unele dintre cele mai importante oraşe din România.

Cea de-a 20-a ediţie a TIFF are tema #Împreunăprinfilm şi se desfăşoară în perioada 23 iulie-1 august la Cluj-Napoca. Festivalul este un fenomen cultural, în care diverse proiecte se derulează pe perioada unui an, care aduce la un loc oameni pasionaţi de tot ceea ce înseamnă cultura filmului şi cultura urbană.

Casa TIFF devine pe perioada festivalului un nucleu cultural important, un loc emblematic în care se reunesc atât cele mai interesante proiecte, cât şi echipa, fanii festivalului şi toţi cei care au nevoie de un spaţiu în care să se exprime prin artă.

Complementar muralului realizat la Casa Tiff, IQOS a pregătit şi un loc în care fumătorii adulţi şi utilizatorii IQOS îşi pot exersa creativitatea şi continua dialogul despre progres şi inovaţie. În lounge-ul IQOS amplasat în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, aceştia pot admira elemente reprezentative din muralul Art for Air realizat de Obie Platon la Casa TIFF, pot participa la activări inspirate din ediţia limitată a dispozitivului IQOS 3 DUO Moonlight Silver, dar se şi pot relaxa în pauza dintre proiecţii sau îşi pot crea noi amintiri memorabile de la festival.

IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care provoacă dependenţă. IQOS este destinat adulţilor care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină.