Stiri despre sudoku

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum să ne menţinem creierul în formă maximă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să ne menţinem creierul în formă maximă

  Investim timp şi resurse în corpul nostru ca să arate întotdeauna bine, ca să slăbim sau ca să îl menţinem tânăr. Cel puţin acelaşi interes ar trebui să-i acordăm şi creierului. Însă, acest lucru nu se întâmplă. Totuşi, trebuie să înţelegem că el este organul care coordonează tot ceea ce se întâmplă în organismul nostru. De aceea, trebuie să găsim soluţii pentru a-l menţine sănătos.

 • Şapte sfaturi
pentru a-ţi îmbunătăţi memoria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şapte sfaturi pentru a-ţi îmbunătăţi memoria

  Mintea umană este un lucru remarcabil care întotdeauna ne surprinde prin modul în care poate depăşi numeroase bariere, una din acestea fiind capacitatea normală de memorare.

 • Numerele surprinzătoare ale anului 2012
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Numerele surprinzătoare ale anului 2012

  Pentru a afla care au fost cele mai semnificative numere ale lui 2012, BBC a stat de vorbă cu experţi din diferite domenii, care şi-au motivat alegerile.

 • Cel mai greu Sudoku din lume! Tu poţi să-l rezolvi?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai greu Sudoku din lume! Tu poţi să-l rezolvi?

  Matematicianul finlandez Arto Inkala a lucrat trei luni la o variantă de Sudoku care nu are decât o singură soluţie de rezolvare. Matematicianul susţine că doar cei cu o minte foarte ascuţită vor putea găsi soluţia.

 • Cântatul şi sudoku previn demenţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cântatul şi sudoku previn demenţa

  Două ore pe zi în care persoanele cu maladia Alzheimer cântă, fac puzzle sau rezolvă sudoku au efect de încetinire a progresiei bolii similar medicamentelor indicate pentru tratarea afecţiunii, arată un studiu recent, realizat la Universitatea „Erlangen" din Bavaria, Germania.

 • Federaţia Română de Puzzle condusă de un orădean, are un nou site
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Federaţia Română de Puzzle condusă de un orădean, are un nou site

  Asociaţia „Logic Club" România (Federaţia Româna de Puzzle) are un nou site. Astfel, cei pasionaţi de rebus, jocuri logice sau sudoku pot afla noutăţi din domeniu, pot vedea galerii foto cu echipele României la campionatele mondiale şi pot accesa informaţii din lumea jocurilor logice.

 • Jocurile logice, provocarea minţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jocurile logice, provocarea minţii

  Mulţi dintre cei care vor să-şi pună mintea la contribuţie preferă să-şi ocupe timpul liber cu dezlegarea unor jocuri, deseori cu un grad de dificultate ridicat. Destul de multe persoane îşi petrec o parte a timpului liber încercând să rezolve jocuri logice. Cei dornici de performanţe sunt însă foarte puţini.

 • Românca Inna, ambasadoarea muzicii Sudoku
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românca Inna, ambasadoarea muzicii Sudoku

  Britanicii au „descoperit“ un nou stil muzical datorită cântăreţei din România. Într-o recenzie a piesei „Hot“, un jurnalist BBC a numit-o pe interpreta Inna (23 de ani) „Fata Sudoku“, din cauza lipsei de sens a versurilor sale.

Modifică Setările