Stiri despre persoane

  550 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • FOTO Persoanele sărace din Tulcea primesc cozonaci de la Crucea Roşie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Persoanele sărace din Tulcea primesc cozonaci de la Crucea Roşie

  Filiala Tulcea a Crucii Roşii Române, în parteneriat cu BCR - Sucursala Tulcea, a demarat la începutul acestei săptămâni o acţiune de ajutorare a familiilor defavorizate din localităţile Sulina, Slava Cercheză, Murighiol, Sarichioi, Văcăreni şi Tulcea.

 • Un grav accident rutier a avut loc la intrarea în Reșița în această dimineaţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un grav accident rutier a avut loc la intrarea în Reșița în această dimineaţă

  Șirul de Mașini se întinde pe o lungime de câțiva kilometri de o parte și de alta. Două ambulanțe s-au deplasat la fața locului, ca să preia victimele. Și echipa de descarcerare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență a intervenit, ca să salveze două persoane prinse între fiare. 

 • Cluj: Un IQ scăzut nu te condamnă la şomaj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cluj: Un IQ scăzut nu te condamnă la şomaj

  La Cluj a avut loc, astăzi, primul târg de locuri de muncă pentru persoanele cu dizabilităţi intelectuale. Unsprezece fime clujene au oferit locuri de muncă pentru cei cărora le este mai greu să se angajeze, din cauza deficienţelor.

 • Un bărbat din Mangalia este suspectat de trafic de persoane
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un bărbat din Mangalia este suspectat de trafic de persoane

  Bărbatul în vârstă de 39 de ani este cercetat în stare de libertate. Acesta este  supectat că în vara anului 2003 a dus în străinătate o tânără pe care a obligat-o să se prostitueze timp de o lună.

 • CNN: România, centru global pentru traficul de persoane
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CNN: România, centru global pentru traficul de persoane

  România a devenit un punct major de tranzit pentru traficul de persoane în Uniunea Europeană. Victime chiar şi mai tinere de 12 ani sunt aduse în România din destinaţii îndepărtate cum ar fi Honduras, Afganistan, Congo şi China şi trimise mai departe în Europa Occidentală, potrivit unui articol apărut în CNN.

 • Persoanele cu dizabilitãţi din Buzău sunt discriminate la angajare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Persoanele cu dizabilitãţi din Buzău sunt discriminate la angajare

  Mulţi tineri care, deşi au terminat cursurile unui liceu sau au absolvit o facultate, nu au reuşit să îşi gãseascã un loc de muncã deoarece peste tot unde vor sã se angajeze, vãzând cã sunt persoane cu deficienţe, patronii, administratorii sau directorii firmelor îi refuză.

 • Şef la PDL Botoşani, judecat pentru trafic de persoane
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şef la PDL Botoşani, judecat pentru trafic de persoane

  Preşedintele Organizaţiei de Tineret a PDL Botoşani este acuzat de către procurorii DIICOT Iaşi pentru că ar fi racolat fete şi le-ar fi trimis în Grecia să se prostitueze. Marian Verenciuc (33 de ani) a fost suspendat din funcţie şi riscă excluderea din partid, dacă va fi găsit vinovat de toate aceste acuzaţii.  

 • Zilnic, zeci de persoane își sucesc mâinile și picioarele pe gheață
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zilnic, zeci de persoane își sucesc mâinile și picioarele pe gheață

  Numai în ultimele 24 de ore, echipajele SMURD au fost chemate să intervină pentru a acorda primul ajutor la zece persoane care au căzut pe gheaţă. Prima intervenție a avut loc în localitatea Vinga, acolo unde un bărbat în vârstă de 39 de ani și-a luxat un picior și o mână, după ce a a alunecat pe gheață, în fața casei.

 • Oamenii-şorici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oamenii-şorici

  Sunt tot mai rari cei oneşti, rari, dacă nu pe cale de dispariţie. Ar trebui să fie programe speciale pentru ei, cum se şi cuvine să fie pentru persoanele cu dizabilităţi.

 • Călăraşi: Peste 13.000 de persoane s-au vaccinat antigripal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Călăraşi: Peste 13.000 de persoane s-au vaccinat antigripal

  În săptămâna 15-21.11.2010 la nivelul judeţului au mai fost vaccinate antigripal 3679 de persoane, dintre care bolnavi cronici 1228, personal medical 68, persoane instituţionalizate 61, persoane peste 65 de ani 2315 şi 4 gravide.

 • Îngrijirea paliativă, slab dezvoltată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Îngrijirea paliativă, slab dezvoltată

  Controlul simptomelor şi suportul psihologic şi spiritual asigură o calitate mai bună a vieţii celor cu boli grave sau în faze terminale. În România, îngrijirea paliativă se aplică numai pentru 5% din persoanele afectate de cancer, iar cele cu boala Alzheimer primesc ajutor în centrele speciale pentru bătrâni.

 • Blue Air, în insolvenţă. Compania neagă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Blue Air, în insolvenţă. Compania neagă!

  Tribunalul Bucureşti a dispus, la 6 octombrie, deschiderea procedurii de insolvenţă împotriva companiei aeriene Blue Air. Ştirea este considerată un „zvon“ de către reprezentanţii companiei, care susţin că aceasta şi-a achitat toate datoriile către stat şi furnizori.

 • Razie matinală în Colonia romilor de la km 10 din Brăila
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Razie matinală în Colonia romilor de la km 10 din Brăila

  În această dimineaţă, de la ora 6.00, în Colonia de la kilometrul 10 au descins importante forţe de poliţie şi jandarmerie. A fost verificată identitatea persoanelor care locuiesc în zonă, pentru descoperirea celor care s-au satbilit aici fără forme legale.

Modifică Setările