Incendiu la un imobil din Sectorul 5 al Capitalei. 25 de persoane au fost evacuate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu la un imbil cu 3 etaje din sectorul 5 al Capitalei FOTO ISU BIF via news.ro
Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu la un imbil cu 3 etaje din sectorul 5 al Capitalei FOTO ISU BIF via news.ro

Un puternic incendiu a afectat marţi dimineaţă un imobil de 3 etaje din sectorul 5 al Capitalei, 25 de persoane fiind evacuate.

”În aceasta dimineaţa, ISUBIF a intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la acoperişul unui imobil P+3+P. 

La faţa locului, echipajele de intervenţie au constatat ca incendiul se manifesta, cu flacără violentă şi degajări mari de fum, pe o suprafaţă de aproximativ 300-400 mp. 

Concomitent cu acţiunile de intervenţie pentru stingerea incendiului s-a procedat la constituirea de echipe de căutare-salvare, care au evacuat 25 de persoane din imobilul afectat de incendiu”, anunţă ISU. 

În urma evenimentului trei persoane au necesitat îngrijiri medicale - două cu  atacuri de panică si o persoană expusă la fum - care însă au refuzat transportul la spital. 

Imobilul este situat pe o stradă din sectorul 5 al Capitalei. Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă, la intervenţie au acţionat opt autospeciale de stingere cu apă şi spumă, Detaşamentul Special de Salvatori, două echipaje de prim-ajutor SMURD, o autospecială pentru descarcerare şi o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime.

Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Zelenski aminteşte de dezastrul de la Cernobîl şi cere noi sancţiuni împotriva Rusiei

Analist politic de la Belgrad: Rusia caută un nou război pentru a ieşi din impasul din Ucraina, iar Kosovo îi poate servi drept prilej

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite