Incendiu într-un bloc din Slatina. Zece persoane au fost evacuate. De la ce au pornit flăcările VIDEO UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
incendiu in slatina

Pompierii au intervenit, sâmbătă după-amiază, 23 iulie 2022, într-un cartier din municipiul Slatina, judeţul Olt. Un incendiu a izbucnit într-un apartament de la etajul I.

UPDATE: Pompierii au lichidat incendiul, stabilind că totul ar fi pornit de la un fumător. „Cauza probabilă a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise sau fără respectarea normelor“, au precizat reprezentanţii ISU Olt.

Ştirea iniţială

Incendiul a fost semnalat la primul etaj al unui bloc din municipiul Slatina, din cartierul Steaua, strada Văilor. zece persoane au părăsit locuinţele. niciuna nu are nevoie de intervenţia personalului medical.

„Pompierii Detaşamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenţie la înălţime, un echipaj SMURD şi o autospecială pentru descarcerare, acţionează în municipiul Slatina, strada Văilor, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la balconul unui apartament, situat la etajul unu.

În acest moment incendiul este localizat la nivelul balconului. S-au evacuat zece persoane, fără probleme medicale“, a precizat purtătorul ed cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Pompierii au lichidat incendiul. Au ars aproximativ 20 de metri pătraţi de acoperiş şi o terasă cu suprafaţa de aproximativ 20 de metri pătraţi.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Incendii în lanţ în Maramureş. 70 de persoane s-au autoevacuat dintr-un restaurant cuprins de flăcări

Incendiu devastator în Tulcea, izbucnit de la tragerile cu muniţie din Poligonul Babadag. Focul a cuprins şi o stână

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite