Prostituţie în apartamente închiriate. Îşi racolau clienţii prin anunţuri online

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şi persoanele care închiriatză apartamente în regim hotelier pentru astfel de activităţi sunt pasibile de amendă. FOTO Shutterstock
Şi persoanele care închiriatză apartamente în regim hotelier pentru astfel de activităţi sunt pasibile de amendă. FOTO Shutterstock

Poliţiştii de ordine publică şi investigaţii criminale din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti au desfăşurat, săptămâna aceasta, o acţiune pentru combaterea faptelor de prostituţie stradală, dar şi a prostituţiei prin intermediul anunţurilor publicate în mediul online.

Acţiunea a avut loc în seara zilei de miercuri, 3 iulie.

„Poliţiştii de ordine publică şi investigaţii criminale din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti au desfăşurat, între orele 18.00 şi 22.00, o acţiune pentru combaterea faptelor de prostituţie stradală, dar şi a prostituţiei prin intermediul anunţurilor publicate în mediul online. În cadrul acţiunii, au fost verificate 24 de persoane, au fost controlate patru zone şi cinci locaţii şi au fost aplicate 11 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 5.500 de lei, conform Legii 61/1991 privind normele de convieţuire socială", precizează IPJ Argeş.

Ofereau sex prin intermediul anunţurilor online

Poliţiştii au depistat şase femei, cu vârste cuprinse între 20 şi 49 de ani, care practicau prostituţia stradală. Acestea au fost sancţionate contravenţional, cu amenzi în valoare de 500 de lei, fiecare.

Pe lângă acestea, alte trei tinere au fost amendate.

„Au fost identificate trei femei, cu vârste cuprinse între 22 şi 27 de ani, care atrăgeau persoane în vederea practicării de raporturi sexuale spre a obţine foloase materiale, prin intermediul anunţurilor online, în locaţii închiriate. Cele trei femei, dar şi persoanele care au închiriat locaţiile în regim hotelier, au fost sancţionate contravenţional, cu amenzi în valoare de 500 de lei, fiecare", explică IPJ Argeş.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Spitalele din Câmpulung, mai sigure. Vor avea sisteme anti incendiu

Femeie din Piteşti, amendată cu 4.000 de lei pentru că ţinea în apartament 18 pisici

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite