Alte 3 persoane reţinute în cazul atacului în plină stradă din Bacău. Grupările rivale s-au atacat cu săbii şi pietre

0
0
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Suspecţii sunt acuzaţi de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi uz de armă fără drept. Băcăuanii au tras o sperietură zdravană pe 2 iunie când, din senin, două grupări rivale s-au atacat reciproc cu săbii, pietre şi au folosit şi spray lacrimogen în apropierea gării din Bacău.

Alţi trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 31 şi 38 de ani, toţi din municipiul Bacău, au fost identificaţi joi, 16 iunie, de poliţişti şi reţinuţi pentru 24 de ore sub acuzaţiile de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi uz de armă fără drept în cazul incidentului extrem de violent care a avut loc în Bacău pe 2 iunie.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Bacău, împreună cu cei din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, luptători pentru acţiuni speciale şi criminalişti au efectuat marţi, 7 iunie, 5 percheziţii domiciliare şi au pus în executare 11 mandate de aducere, într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, în care sunt efectuate cercetări pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi uz de armă fără drept.

”În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au identificat şi ridicat mijloace materiale de probă. Totodată, 13 persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri. În baza probatoriului administrat, 3 persoane bănuite de comiterea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice au fost reţinute pentru 24 de ore. La activităţi au participat şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău”, spun reprezentanţii IPJ Bacău.

Un incident extrem de violent a avut loc joi, 2 iunie, în jurul orei 18,00, în apropierea unei săli de jocuri din apropierea Gării din Bacău.

Două grupări s-au atacat cu săbii, pietre şi spray lacrimogen. Poliţia a fost sesizată printr-un apel la 112, dar la sosirea oamenilor legii, participanţii la conflict dispăruseră.

Poliţiştii au stabilit că unul dintre agresori a tras de mai multe ori cu un pistol de zgomot, stârnind panică printre trecătorii din zonă, care au luat-o la fugă.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Profesor acuzat de agresiune sexuală. A pipăit o elevă pe care o medita la matematică

Fetiţă de 14 ani violată de patru bărbaţi. Agresorii sexuali au filmat violul şi au postat imaginile pe reţelele de socializare

Mai multe - Bacău

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite