Prăbuşire prin implozie a unei clădiri renumite din Iaşi. Sute de persoane au aşteptat momentul FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Andrei Luca / Adevărul
FOTO: Andrei Luca / Adevărul

La eveniment au participat sute de curioşi, care au aşteptat câteva zeci de minute, până la momentul prăbuşirii, care era programată în jurul orei 16.00.

Pavilionul administrativ al unei foste societăţi a fost demolat joi seară prin implozie. Imobilul se afla în Calea Chişinăului din Iaşi şi avea şase etaje. Demolările pe fosta platformă a fabricii de mătase au început în luna august 2021: pe terenul de 10 hectare va fi amenajat un ansamblu imobiliar mixed-use care va cuprinde, în principal, blocuri de locuinţe şi clădiri de birouri. 

Investitorul imobiliar a obţinut autorizaţiile necesare vara trecută şi, între timp, a demarat lucrările la primele 4 clădiri din complex, simultan cu începerea lucrărilor de infrastructură, a căilor de acces şi a spaţiilor verzi. În primă fază, în complex vor fi amenajate 315 locuinţe: studiouri duble, apartamente cu 2, 3 şi 4 camere, dar şi unităţi de tip duplex sau penthouse.

Câteva sute de curioşi au aşteptat zeci de minute pentru a vedea momentul prăbuşirii clădirii, iar traficul a fost oprit circa 30 de minute. 

FOTO

Vom reveni cu amănunte. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Polonia, în prima linie a războiului hibrid: „Pe aici nu se trece!“ | FOTO VIDEO

Noi fotografii compromiţătoare cu fostul premier bulgar Boiko Borisov, înainte de alegerile de duminică. Procuratura s-a autosesizat

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite