Stiri despre musetel

  60 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Topul metodelor simple pentru a avea un
somn bun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul metodelor simple pentru a avea un somn bun

  Din ce în ce mai multe persoane au probleme cu somnul. Şi asta din diverse motive, de la stres şi până la diferite afecţiuni. Iar un somn insuficient ne afectează printre altele capacitatea de muncă şi studiu şi sănătatea. Vă prezentăm în materialul de mai jos câteva metode la îndemână pentru a avea un somn bun.

 • Remedii împotriva durerilor de cap
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii împotriva durerilor de cap

  Din cauza unui stil de viată agitat şi mereu pe fugă, organismul este din ce în ce mai slăbit şi mai epuizat. Astfel, apar durerile de cap puternice, care încetinesc funcţionarea corectă a ogranismului, îngreunând aportul necesar de vitamine si nutrienţi.

 • Cum scăpăm de durerile atroce de dinţi până ajungem la medicul stomatolog. De unde „extragem“ cu uşurinţă eugenolul, analgezicul natural extrem de eficient
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum scăpăm de durerile atroce de dinţi până ajungem la medicul stomatolog. De unde „extragem“ cu uşurinţă eugenolul, analgezicul natural extrem de eficient

  Trucuri despre cum poţi scăpa pe termen scurt de durerile dentare ne-au fost dezvăluite de un medic specialist. Potrivit acestuia, există o serie de soluţii care ne pot ajuta să suportăm durerea dentară, una dintre cele mai insuportabile suferinţe, până ajungem la cabinetul stomatologic. Ele nu trebuie să excludă, însă, vizita la medic.

 • Muşeţelul alungă migrenele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Muşeţelul alungă migrenele

  Cunoscută în popor şi ca romaniţă, muşeţelul este una dintre cele mai folosite plante medicinale, cu proprietăţi antiinflamatorii, antispasmodice şi dezinfectante. Fie că faci un ceai din florile aromate, fie că prepari din ele o tinctură de leac, vei observa rapid efectele lor benefice.

 • Cum prepari acasă uleiul de muşeţel. De ce este bine să-l ai în frigider
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum prepari acasă uleiul de muşeţel. De ce este bine să-l ai în frigider

  Folosit de mii de ani ca plantă medicinală, muşeţelul este apreciat pentru proprietăţile sale antiinflamatoare, antiseptice, analgezice, antihistaminice, cicatrizante şi gastrice, pentru acţiunea sa antiseptică şi decongestivă anorectal, iar beneficiile folosirii sale nu se opresc aici. Cele mai frecvente forme de utilizare, atât intern, cât şi extern, sunt ceaiurile, însă virtuţile tămăduitoare ale plantei pot fi exploatate şi altfel.

 • Leacuri contra inflamaţiilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Leacuri contra inflamaţiilor

  Pe lângă tratamentele medicamentoase, inflamaţiile pot fi tratate şi cu ajutorul plantelor şi alimentelor. Inflamaţia este o reacţie a organismului la o infecţie, iritaţie sau leziune. Poate afecta majoritatea organelor şi ţesuturilor.

 • Leacuri la îndemână pentru răguşeală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Leacuri la îndemână pentru răguşeală

  Când răceşti, vorbeşti mai mult decât de obicei sau atunci când cânţi, vocea ta poate deveni răguşită. Din momentul în care începi să simţi că-ţi pierzi vocea, este bine să încerci remediile naturale şi să vorbeşti cât mai puţin.

 • Sfaturile bunicii: remedii naturale pentru
a scăpa de insomnie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfaturile bunicii: remedii naturale pentru a scăpa de insomnie

  Insomnia reprezintă o afecţiune din ce în ce mai des întâlnită în societatea contemporană. Pentru un somn liniştit, sfaturile bunicilor par a da cele mai bune rezultate, acestea fiind susţinute chiar de specialişti.

 • Cum să ţii sub control astmul cu muşeţel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să ţii sub control astmul cu muşeţel

  Episoade recurente de dificultăţi respiratorii, senzaţie de greutate pe piept, de obicei asociată cu o tuse şuierătoare - toate acestea sunt simptomele astmului.

 • Ajutoare din natură pentru echilibrarea psihică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ajutoare din natură pentru echilibrarea psihică

  Te trezeşti des noaptea măcinat de gânduri legate de problemele financiare sau de stresul vieţii cotidiene? Pentru a combate aceste stări şi pentru a-ţi induce o senzaţie de linişte, apelează la farmacia naturii!

 • Uleiuri esenţiale care combat simptomele alergiilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Uleiuri esenţiale care combat simptomele alergiilor

  Alergiile sunt reacţii ale sistemului imunitar la agenţi externi, precum polen, ierburi, parfumuri, produse cosmetice, alimente, praf sau păr de animale. Reacţia apare atunci când corpul tău produce histamină, o substanţă care cauzează inflamaţie şi iritaţie în căile respiratorii.