Stiri despre congres

  660 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Comunismul şi nazismul sunt exact la fel“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Comunismul şi nazismul sunt exact la fel“

  Aceasta este părerea celor care au trecut prin închisorile şi lagărele regimului comunist. Zaharie Urdea şi Nistor Man sunt doi dintre cei care au stat ani mulţi după gratii şi au suportat ororile regimului comunist.

 • Astăzi Sibiul devine oficial oraş „macabru”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Astăzi Sibiul devine oficial oraş „macabru”

  În această dimineaţă debutează la Sibiu Congresul internaţional al dansurilor macabre şi al artei, organizat de Asociaţia culturală franceză „Danses macabres d’Europe”.

 • Tea Party cucereşte America, stat cu stat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tea Party cucereşte America, stat cu stat

  Activiştii mişcării Tea Party au reuşit încă o victorie în cursa pentru Congres, de data aceasta în statul Kentucky. Ei şi-au impus propriul candidat pentru Senat, în cadrul alegerilor primare din Partidul Republican.

 • Foşti deţinuţi politic din toată Europa vin la Braşov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Foşti deţinuţi politic din toată Europa vin la Braşov

  Asociaţia Foştilor Deţinuţi Politic din România organizează la Braşov, în perioada 19 - 23 mai 2010 al XVIII-lea Congres al Asociaţiei Internaţionale a Foştilor Deţinuţi şi Persecutaţi Politic din fostele ţări comuniste, intitulată INTER ASSO.

 • Congresul american cu ochii pe Facebook
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Congresul american cu ochii pe Facebook

  Facebook l-a angajat pe fostul preşedinte al Comisiei Federale pentru Comerţ, Tim Muris, pentru a apăra practicile sale legate de confidenţialitate. Motivul acestei acţiuni este controlul în creştere la care este supusă platforma din partea Congresului american, precum şi din partea agenţiei federale de reglementare care răspunde de protecţia consumatorilor.

 • Bolşevici&Co
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bolşevici&Co

  Ce încearcă Băsescu să facă? Se pregăteste să se despartă de vechea gardă. Prea şi-a luat-o în cap!

 • Inflaţie de şefi: 26 pe cap de partid
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Inflaţie de şefi: 26 pe cap de partid

  Deşi se laudă cu reforma internă, partidele şi-au menţinut structuri de conducere stufoase, în care să fie loc şi pentru vechii lideri, dar şi pentru „lupii“ tineri care vor să urce în ierarhie. PSD rămâne cu aceleaşi funcţii de conducere, PNL renunţă la postul de prim-vicepreşedinte, iar PDL îşi pregăteşte încă doi prim-vicelideri. 

 • Cataramă, ultima zi în PNL
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cataramă, ultima zi în PNL

  După 20 de ani petrecuţi printre liberali, Viorel Cataramă a fost exclus ieri din partid, în urma unei hotărâri luate de Crin Antonescu. Liderul PNL a înlocuit şi cinci lideri de filiale, printre care şi şeful de la Sectorul 2, organizaţie din care făcea parte şi Cataramă.