Congresul Partidului Mişcarea Populară va avea loc în 19 februarie, pentru alegerea unei noi conduceri naţionale

0
0
pmp foto facebook
pmp foto facebook

Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat data la care va avea loc Congresul partidului, eveniment la care va avea loc alegerea unei noi conduceri naţionale.

"Colegiul Naţional al Partidului Mişcarea Populară s-a întrunit statutar astăzi, 12 ianuarie 2022, cu prezenţa a 46 de lideri din 69, şi a hotărât convocarea Congresului PMP în data de 19 februarie 2022 pentru alegerea unei noi conduceri naţionale", se arată într-un comunicat de presă transmis, miercuri seară, de PMP.

În actualul context pandemic procedura de vot va avea loc online. 

"În pofida faptului că România şi românii se confruntă cu o serie de probleme extrem de serioase în acest moment, probleme care ar trebui să preocupe agenda publică a politicului întru-totul, în continuare observ că apar declaraţii şi zvonuri despre cum PMP urmează sau nu să fie absorbit de alte partide politice. Un subiect de importanţă redusă, de altfel, pentru românii preocupaţi de creşterile exagerate de preţuri, de spitalele pline de bolnavi, de lipsa căldurii şi a apei calde din locuinţe şi câte şi mai câte alte probleme, cu adevărat serioase, care ar trebui să preocupe clasa politică în mod primordial", a scris, miercuri, pe Facebook, liderul PMP, Cristian Diaconescu.

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri