Stiri despre case

  815 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Siberia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Siberia

  Murim de frig prin case, frig plătit scump, ca şi cum am avea caldură. Mă întreb cine va plăti facturile astea peste o lună.

 • Fiscul descoperă mii de plătitori de TVA pe case
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fiscul descoperă mii de plătitori de TVA pe case

  Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) anunţă că a efectuat o primă selecţie a contribuabililor care au efectuat tranzacţii cu case în perioada 2006-2008, au depăşit plafonul de scutire de TVA (35.000 de euro pe an) şi au efectuat mai mult de cinci tranzacţii într-un an.

 • Cele mai ieftine case, la jumătatea lui 2010
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai ieftine case, la jumătatea lui 2010

  Pe o piaţă aflata în scădere, cumpărătorii aşteaptă cel mai bun moment pentru a deveni proprietari. Ce semne pot arăta că preţurile au atins minimul? Instabilitatea locurilor de muncă influenţează cererea de pe piaţa imobiliară, fapt ce afectează preţurile.

 • Pipera, paradisul prăbuşit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pipera, paradisul prăbuşit

  Dacă în anii trecuţi mulţi visau să-şi cumpere o casă în această zonă, în prezent nici măcar cei cu bani lichizi nu sunt tentaţi să achiziţioneze proprietăţi aici. Zona Pipera pare acum un paradis imobiliar supus exodului proprietarilor. Motivul: mulţi nu mai dispun de lichidităţi şi au rămas doar cu varianta vânzării.

 • Ecaterina rezistă de 106 ani în România - Revista presei interne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ecaterina rezistă de 106 ani în România - Revista presei interne

  Presa internă de astăzi scrie despre cea mai vârsnică persoană din România, intrarea pe piaţă a Daciei Duster în 2010 sau situaţia victimelor torturii comuniste. Printer alte subiecte, 2010 este un an propice construcţiei de case, iar şomajul se sparge tot în capul mediului privat.

 • Cât te costă să te muţi la un hotel de patru stele - Revista presei economice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât te costă să te muţi la un hotel de patru stele - Revista presei economice

  Presa economică de astăzi scrie despre oferta complexului de hoteluri Caro din Bucureşti, gradul de ocupare estimat de şeful Marriott sau scăderea numărului de case livrate de dezvoltatori. Printre alte subiecte, fondurile mutuale sunt o investiţie inspirată în 2009, iar cursul de schimb se apropie de 4,1 lei/euro.

 • Târgu-Mureş:Trei case în flăcări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Trei case în flăcări

  Pompierii mureşeni au intervenit ieri pentru stingerea a trei incendii produse la trei case de locuit soldate doar cu pagumbe materiale. Prima solicitare a fost în comuna Crăciuneşti, unde au ars circa doi metri pătraţi din jurul hornului.

 • Asigurarea obligatorie a locuinţelor s-ar putea aplica din martie-aprilie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Asigurarea obligatorie a locuinţelor s-ar putea aplica din martie-aprilie

  Directorul general al Pool-ului de Asigurare Împotriva Dezastrelor (PAID), Marius Bulugea, a declarat astăzi că legea asigurărilor obligatorii a locuinţelor ar putea deveni operaţională în martie-aprilie, în condiţiile în care se va încheia contractul de reasigurare până la acel moment.

 • Râmnicu Vâlcea: Străzile sinistraţilor primesc denumiri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Râmnicu Vâlcea: Străzile sinistraţilor primesc denumiri

  În cartierul râmnicean Căzăneşti apar patru noi străzi. Casele sinistraţilor vor fi gata în totalitate tocmai în luna aprilie. În total sunt 20 de locuinţe din care doar şase sunt pregătite pentru mutarea familiilor afectate de saramură.

 • Curent în toate casele, un program eşuat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Curent în toate casele, un program eşuat

  Peste 65.000 de locuinţe din România sunt rupte de sistemul electric, pentru că Guvernul nu a finanţat programul „Electrificare 2007-2009“, care ar fi trebuit să racordeze toate casele. Guvernul a reuşit „performanţa“ de a nu finaliza racordarea niciunei gospodării prin programul „Electrificare 2007-2009“.

 • Suspectă de înşelăciune, dar cu o avere impresionantă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Suspectă de înşelăciune, dar cu o avere impresionantă

  Ioana Tişe, contabila din Penitenciarul Oradea, acuzată că a vrut să fure din Carrefour, este foarte înstărită. Ioana Tişe deţine în coproprietate cu soţul său o casă, două apartamente şi câteva terenuri intravilane.

 • Românii cumpără case în Bulgaria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii cumpără case în Bulgaria

  Preţurile imobilelor de vacanţă din zonele apropiate graniţei cu România s-au diminuat cu 40%. Românii au contractat în ultimele luni peste 100 de apartamente în Bulgaria. Şi asta în condiţiile în care în România volumul tranzacţiilor se apropie de zero.

 • Casele vechi, cea mai proastă afacere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Casele vechi, cea mai proastă afacere

  Celor care au investit în apartamente „comuniste“ în perioada de boom imobiliar nu le-a rămas decât să aştepte deblocarea pieţei. Campionul scăderilor de preţ este Ploieştiul. În oraşul petrolier, diminuările faţă de ultima lună a anului trecut sunt cuprinse între 35.000 şi 40.000 de euro.

 • Pompierii au lichidat sâmbătă două incendii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pompierii au lichidat sâmbătă două incendii

  Sâmbătă, Garda 4 de Intervenţie Însurăţei din cadrul ISU Brăila a intervenit pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu declanşat la o alimentara din localitate. Incendiul s-a produs datorită unui scurtcircuit la instalaţia electrică.

 • Bucureşti: La pas, pe strada lui Eliade
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: La pas, pe strada lui Eliade

  O plimbare cu ghid prin Bucureştiul mitic al scriitorului te-ar purta prin curţile caselor de secol XIX, pe urmele personajelor din nuvela „Pe strada Mântuleasa”.

 • Case amenajate cu materiale la ofertă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Case amenajate cu materiale la ofertă

  Sute de suceveni fac curăţenie în prag de sărbători. Mulţi profită de faptul că magazinele din Suceava se întrec în promoţii la materialele de construcţii şi amenajări interioare.

 • Baia Mare: Autorizaţiile de construcţie au scăzut
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Baia Mare: Autorizaţiile de construcţie au scăzut

  Viceprimarul municipiului Baia Mare, Mircea Dolha, este de părere că prezenţa crizei economice este demonstrată şi de reducerea semnificativă a solicitărilor de autorizaţii de construcţie în domeniul privat şi industrial.

Modifică Setările