Calendarul de Advent. 25 de zile, 25 de cadouri MaghiaRomânia

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

E la modă lucrul bine făcut, nemţeşte. Nemţii, ca să îşi domolească micuţii dornici de cadouri până în Crăciun, le oferă Calendarul de Advent. În cele patru săptămână de dinaintea Crăciunului, copiii deschid 24 de uşiţe, săculeţi sau suluri de hârtie, pentru a descoperi o jucărie, o prăjitură sau o poveste. Pe scurt, mici suprize. Mici sau, sperăm, mari suprize îţi vom oferi şi noi, începând de azi, 1 decembrie şi până pe 25 decembrie.

E vorba de cadouri adunate  din bucătăriile, familiile şi sufletele noastre, ale redactorilor MaghiaRomânia. Printre altele, vei descoperi o reţetă de baigli à la MaghiaRomânia, cântece şi poveşti adevărate despre magia sărbătorilor şi ştiinţa de a fi împreună.

Săptămânal, pe blogurile noastre de pe platforma Wordpress, respectiv Adevărul, îţi vom oferi cadouri de advent, iar tot Calendarul va putea fi „răsfoit”, filă cu filă, zi de zi, pe pagina noastră de Facebook.

Te aşteptăm, aşadar, în fiecare zi, începând de mâine, 1 decembrie şi până pe 25 decembrie, la noi pe facebook, ca să vezi ce supriză ţi-am mai pregătit în Calendarul de Advent MaghiaRomânia!

 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite