Suspecţi prinşi în cazul politicianului lovit în Covasna. Poliţia exclude un conflict interetnic

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
politia

Poliţiştii din Sfântu Gheorghe au identificat doi presupuşii autori ai agesiunii asupra fostului preşedinte PD Covasna, Gheorghe Preduţ. Cei doi au declarat că au consumat alcool, iar poliţia exclude un conflict interetnic.

„In cursul acestei zile, în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii covăsneni, au fost identificaţi presupuşii autori ai agresiunii săvârşite asupra unui bărbat, în noaptea de Revelion, pe o stradă din Sfântu Gheorghe, în persoana a doi tineri, G. S. şi F. T., în vârstă de 17 şi respectiv 19 ani. În fapt, din cercetări a reieşit faptul că în seara de 31.12.2013 – 01.01.2014, cei doi tineri, după ce au participat la o petrecere organizată în incinta unei unităţi de învăţământ din oraş, au părăsit locaţia în jurul orei 04:00, însoţiţi de un alt tânăr, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi cu intenţia de a provoca scandal.

În acel moment, pe stradă se afla un bărbat pe care G. S. şi F. T. au început să îl lovească, iar în ajutorul căruia au intervenit cel de-al treilea tânăr, dar şi alţi doi aflaţi în apropiere. Cercetările sunt continuate cu autorii în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe
", se arată în comunicatul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna.

„Este exclus un conflict interetnic", ne-a declarat Nicoleta Marin, purtător de cuvânt IJP Covasna, adăugând că suspecţii şi-au recunoscut fapta.

Gheorghe Preduţ, fost lider PD Covasna şi membru PD-L Covasna, a fost lovit în noaptea anului nou de mai mulţi tineri, ajungând la spital cu o coastă ruptă. Preduţ spune că tinerii au început să-l agreseze  după ce le-a răspuns că nu ştie maghiară. Potrivit IPJ Covasna, victima nu a putut furniza semnalmentele agresorilor. Preduţ a declarat presei că nu i-a putut vedea pentru că şi-a apărat faţa cu mâinile.
 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite