Primarul Bârladului, care a ameninţat un jurnalist cu moartea, iar pe altul l-a trimis pe şoseaua de centură, recidivează: „Ieşi afară, porcule!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Constantinescu, zis Titi, primarul care se comportă ca pe maidan FOTO Adevărul

Un nou gest incalificabil al lui Constantin Constantinescu, primarul de Bârlad. Acesta s-a adresat fostului manager al spitalului din municipiu, Ştefan Constantinciu, într-un mod grosolan, nedemn pentru un ales al oraşului: „Ieşi afară, porcule!“.

Replica umilitoare i-a fost adresată managerului de spital în incinta Primăriei Bârlad, de faţă cu întreg comitetul director al spitalului. Edilul-şef a răbufnit pentru simplul motiv că i-a fost expus un proiect şi a fost solicitat ajutorul comunităţii locale pentru realizarea acestuia.

Ştefan Constantinciu, fostul manager al Spitalului Municipal de Urgenţă "Elena Beldiman" Bârlad, a ţinut să facă public comportamentul primarului Constantinescu în ultima zi de mandat: "La o discuţie de comun acord anunţată, am fost cu membrii Comitetului Director în biroul primarului, cerându-i suport pentru reabilitarea Psihiatriei şi a TBC-ului. Noi aveam soluţii şi încercam să le integrăm, să facem un plan de expertizare, de proiectare, de obţinere de fonduri şi finalizare cu reabilitarea. Lucrurile s-au derulat cam aşa: <Mie nu-mi trebuie spital de urgenţă la Bârlad, mie nu-mi trebuie spital, ieşi afară porcule !>, rămânând în sală doar membrii Comitetului Director".

Video cu declaraţia integrală a lui Ştefan Constantinciu
 
Comportamentul bădăran al primarului este de notorietate. În cursul lunii martie, a ameninţat cu moartea o ziaristă pentru simplul fapt că nu i-a plăcut cum a redat o ştire. În august, a intrat în vizorul edilului altă ziaristă potrivnică pe care a trimis-o să-şi facă meseria pe centură.