FCM-ul se va pregăti în Antalya pentru atacarea promovării în Liga 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mureşenii reiau antrenamentele pe 21 ianuarie

După un tur de campionat mai degrabă dezamăgitor, la finalul căruia s-a clasat abia pe poziţia a treia, la şapte păuncte distanţă de liderul Corona Braşov şi la şase de ACS Poli Timişoara, FCM-ul reia pregătirile în vederea unui retur care să aducă la Târgu-Mureş o nouă promovare în primul eşalon fotbalistic al ţării.

Lotul formaţiei FCM Târgu-Mureş se va reuni luni, 21 ianuarie, când va avea loc şi primul antrenament. În zilele de 22 şi 23 ianuarie, jucătorii vor efectua vizita medicală.

Din 26 ianuarie şi până pe 1 februarie, echipa va intra în primul cantonament al perioadei de pregătire, la Academia de Sport, din cadrul Complexului "Mureşul". Finalul primului cantonament va coincide şi cu un joc amical, sâmbătă, 2 februarie, de la ora 11.00, cu formaţia de Liga a III-a, Seso Câmpia Turzii.

După 2 zile libere, FCM-ul va pleca în al doilea cantonament al perioadei precompetiţionale, în Antalya, Turcia. Lotul pregătit de Daniel Isăilă va sta în Antalya, până în 20 februarie, în această perioadă de 14 zile, fiind programate şi 5 jocuri amicale. La revenirea din Antalya, antrenamentele vor continua la baza proprie, în 2 martie fiind programat un ultim joc amical, înainte de debutul returului.

În prima etapă a returului, FCM Târgu-Mureş va evolua pe teren propriu în compania celor de la Damila Măciuca, sâmbătă, 9 martie.