CHINDIA Silviu Dumitrescu a renunţat la funcţia de antrenor al echipei din cauza unor probleme de sănătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silviu Dumitrescu, noul antrenor al Chindiei Târgovişte

Printre cei mai iubiţi oameni de la Chindia Târgovişte se numără antrenorul Silviu Dumitrescu. Problemele de sănătate se pare că i-au pus capac, iar acesta i-a cerut lui Gică Popescu “o pauză”.

“După meciul de la Severin, antrenorul Silviu Dumitrescu a avut o problemă importantă de sănătate. A fost nevoit să meargă la spital imediat ce a ajuns la Târgovişte. A fost foarte speriat. A vrut să renunţe la funcţia de antrenor. L-am rugat să rămână în continuare pentru că se putea să fie o reacţie de moment. Nu s-a mai întâmplat nimic până la ultima etapă. Dânsul a zis din nou că e foarte speriat de stările pe care le are şi că vrea să facă o pauză”, a explicat fostul internaţional, aseară, într-o conferinţă de presă.



Va fi director tehnic

Silviu Dumitrescu a lăsat echipa pe locul 3 la finalul turului Diviziei B, după Timişioara şi Bistriţa, echipe de prim eşalon. Dumitrescu nu se va îndepărta definitive de echipă, pentru că a acceptat postul de director tehnic.

“Cea mai importantă în viaţă este sănătatea. A spus că vrea să facă nişte analize. Ceea ce este important este că am stabilit ca dânsul să ia o pauză până la finalul campionatului. Va rămâne alături de noi pentru că a făcut o treabă extraordinară. A lăsat echipa pe locul 3, nesperat de bine. Suntem în spatele celor două echipe de Divizia A, Bistriţa şi Timişoara. Am stabilit să rămână pe funcţia de director ethnic”, a mai spus Gică Popescu.