CHINDIA Silviu Dumitrescu a renunţat la funcţia de antrenor al echipei din cauza unor probleme de sănătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silviu Dumitrescu, noul antrenor al Chindiei Târgovişte
Silviu Dumitrescu, noul antrenor al Chindiei Târgovişte

Printre cei mai iubiţi oameni de la Chindia Târgovişte se numără antrenorul Silviu Dumitrescu. Problemele de sănătate se pare că i-au pus capac, iar acesta i-a cerut lui Gică Popescu “o pauză”.

“După meciul de la Severin, antrenorul Silviu Dumitrescu a avut o problemă importantă de sănătate. A fost nevoit să meargă la spital imediat ce a ajuns la Târgovişte. A fost foarte speriat. A vrut să renunţe la funcţia de antrenor. L-am rugat să rămână în continuare pentru că se putea să fie o reacţie de moment. Nu s-a mai întâmplat nimic până la ultima etapă. Dânsul a zis din nou că e foarte speriat de stările pe care le are şi că vrea să facă o pauză”, a explicat fostul internaţional, aseară, într-o conferinţă de presă.



Va fi director tehnic

Silviu Dumitrescu a lăsat echipa pe locul 3 la finalul turului Diviziei B, după Timişioara şi Bistriţa, echipe de prim eşalon. Dumitrescu nu se va îndepărta definitive de echipă, pentru că a acceptat postul de director tehnic.

“Cea mai importantă în viaţă este sănătatea. A spus că vrea să facă nişte analize. Ceea ce este important este că am stabilit ca dânsul să ia o pauză până la finalul campionatului. Va rămâne alături de noi pentru că a făcut o treabă extraordinară. A lăsat echipa pe locul 3, nesperat de bine. Suntem în spatele celor două echipe de Divizia A, Bistriţa şi Timişoara. Am stabilit să rămână pe funcţia de director ethnic”, a mai spus Gică Popescu.

Gică Popescu
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite