A murit Dorin Maican, directorul DAPPP Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A murit Dorin Maican, directorul DAPPP Târgovişte

Dorin Maican, directorul Serviciului Administrare Patrimoniu Public şi Privat din cadrul Primăriei Târgovişte a murit, sâmbătă dimineaţă, după o lungă perioadă în care s-a luptat cu cancerul.

La un moment dat se pare că boala a fost învinsă însă a recidivat. Pentru că nu era căsătorit, colegii din Primăria Târgovişte se vor ocupa de toate formalităţile de înmormântare. 

Mesaje de condoleanţe

„Din păcate, astăzi, prietenul şi colegul nostru, domnul Dorin Maican, a părăsit pentru totdeauna această lume. Prieten bun, coleg adevărat, profesionist desăvârşit, domnul Maican a fost un om de o modestie deosebită, pe care pur şi simplu nu aveai cum să te superi vreodată, un om pe care cu toţii l-am respectat şi l-am preţuit. Dumnezeu să îl aibă în pază Să, ne va lipsi enorm tuturor”, a scris pe pagina sa de Facebook primarul Cristian Stan.

„Se spune că Dumnezeu îi ia întâi pe cei buni. Astăzi ne-a părăsit un prieten, un profesionist dar mai ales un OM desăvârşit. Odihneşte-te în pace, Dorin Maican”, a scris Gabriel Boriga, fostul primar al oraşului.

„Bunul meu prieten şi coleg Dorin Maican ( Maik) a plecat la cele veşnice. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, a spus Dănuţ Badea, directorul Direcţiei de Salubritate.

„Acum puţin timp, bunul meu prieten Dorin Maican a urcat la Dumnezeu. Te rog Doamne ai grijă de el”, a scris şi Cezar Frăţilă.

Mai multe pentru tine:
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Un deputat USR susţine că numele său ar fi pe listele de susţinători ai Dianei Şoşoacă. „Semnătura mea, falsificată”
Urme de urs la Sâmburești de Olt, într-o zonă de deal. Primar: „Singura soluție, schimbarea legislației tembele actuale”
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol
Prințul Paul al României, prins în Malta. El a fost găsit într-un resort
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
O teorie controversată: croissantele nu sunt franțuzești, iar sosul de pizza nu este italian. „Bucătăria italiană nu există”, afirmă un istoric culinar
CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Metz, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin
Ucrainenii din străinătate nu vor să meargă la război și atacă guvernul de la Kiev: „De ce să mă întorc să lupt? Pentru ce?”
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani