Petrecere de Valentine’s Day la care participau o sută de persoane, întreruptă de poliţiştii din Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia FOTO Arhivă

Patronul unui bar din comuna prahoveană Bălţeşti a fost amendat de către poliţiştii prahoveni pentru că a organizat o petrecre de Valentine’s Day la care participau aproape o sută de persoane.

 6000 de lei a fost amenda primită de către organizatorul evenimentului.

”Cu ocazia verificărilor efectuate la un agent economic situat pe raza comunei Bălţeşti, s-a constatat faptul că, în cortul de evenimente amplasat în spatele restaurantului, era organizată o petrecere cu ocazia zilei de ”Valentine’s Day” la care participau 96 de persoane. Având în vedere cele constatate, organizatorul evenimentului a fost sancţionat contravenţional conform Legii nr.55/2020 cu amendă în valoare de 6.000 de lei, totodată fiind identificaţi şi sancţionaţi şi ceilalţi participanţi, iar evenimentul a fost întrerupt”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Prahova.

De asemenea, în incinta localului se difuzau opere muzicale fără consimţământul titularului drepturilor de autor, patronul localului a mai primit o amendă în valoare de 10.000 de lei.

”Întrucât unitatea de alimentaţie publică desfăşura activităţi de preparare şi servire a produselor alimentare în spaţii necorespunzătoare şi neaprobate sanitar-veterinar fără respectarea  condiţiilor de igienă, reprezentanţii DSVSA Prahova au aplicat o sancţiune în conformitate cu H.G.  984/2005, în valoare de  2.000 de lei”, se arată în comunicatul de presă. 

Astfel de evenimentele de tip nunţi, botezuri, mese festive sunt interzise în perioada de alertă.