Contractul pentru Parcul Municipal Vest a fost semnat. Valoarea proiectului din Ploieşti este de peste 12 milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Contractul de finanţare a fost semnat de primarul Iulian Bădescu. FOTO Adevărul Ploieşti

Iulian Bădescu, primarul Ploieştiului, a semnat vineri contractul de finanţare pentru proiectul Parcului Municipal Ploieşti, inclusiv a căilor de acces şi a reţelelor edilitare, proiect în valoare de peste 12 milioane de lei

Terenul pe care se va realizare investiţia are o suprafaţă de 13.569 mp şi se află în zona de Vest a municipiului, între Centura de Vest şi Gara de Vest.

Proiectul în vedere realizarea unei structuri de sprijinire a afacerilor care să asigure condiţii pentru dezvoltarea mediului de afaceri prin sprijinirea IMM-urilor, dezvoltarea spiritului antreprenorial în rândul tinerilor, promovarea conceptului de dezvoltare economică durabilă în rândul oamenilor de afaceri şi promovarea activităţilor economice desfăşurate în Polul de Creştere Ploieşti – Prahova.

Centrul de excelenţă va include spaţii destinate birourilor, o sală multifuncţională, o sală de întruniri, sală de mese, zona administrativă, spaţii tehnice şi alte dotări specifice. Construcţia este concepută cu consum energetic redus.

Valoarea totală a proiectului este de 12.057.946,20  lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă solicitată este în cuantum de 4.075.555,11 lei iar contribuţia proprie a Primăriei Municipiului Ploieşti este de 7.982.391,10 lei.

Mai puteţi citi

Proiect european cu iz penal la Ploieşti

Elena Udrea şi pixul de 93 de milioane de lei