Contractul pentru Parcul Municipal Vest a fost semnat. Valoarea proiectului din Ploieşti este de peste 12 milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Contractul de finanţare a fost semnat de primarul Iulian Bădescu. FOTO Adevărul Ploieşti
Contractul de finanţare a fost semnat de primarul Iulian Bădescu. FOTO Adevărul Ploieşti

Iulian Bădescu, primarul Ploieştiului, a semnat vineri contractul de finanţare pentru proiectul Parcului Municipal Ploieşti, inclusiv a căilor de acces şi a reţelelor edilitare, proiect în valoare de peste 12 milioane de lei

Terenul pe care se va realizare investiţia are o suprafaţă de 13.569 mp şi se află în zona de Vest a municipiului, între Centura de Vest şi Gara de Vest.

Proiectul în vedere realizarea unei structuri de sprijinire a afacerilor care să asigure condiţii pentru dezvoltarea mediului de afaceri prin sprijinirea IMM-urilor, dezvoltarea spiritului antreprenorial în rândul tinerilor, promovarea conceptului de dezvoltare economică durabilă în rândul oamenilor de afaceri şi promovarea activităţilor economice desfăşurate în Polul de Creştere Ploieşti – Prahova.

Centrul de excelenţă va include spaţii destinate birourilor, o sală multifuncţională, o sală de întruniri, sală de mese, zona administrativă, spaţii tehnice şi alte dotări specifice. Construcţia este concepută cu consum energetic redus.

Valoarea totală a proiectului este de 12.057.946,20  lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă solicitată este în cuantum de 4.075.555,11 lei iar contribuţia proprie a Primăriei Municipiului Ploieşti este de 7.982.391,10 lei.

Mai puteţi citi

Proiect european cu iz penal la Ploieşti

Elena Udrea şi pixul de 93 de milioane de lei
 

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite