Iaşi: Spaima pensionarilor din autobuz, reţinut de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Infractorul a fost prins pe străzile din Reşiţa

Un bărbat de 54 de ani a fost reţinut de poliţişti, suspectat că a tâlhărit un bătrân într-un autobuz, iar pe un altul a fost la un pas să-l lase fără banii din buzunar

Ieşeanul, spun oamenii legii, obişnuia să acţioneze în mijloacele de transport în comun. Una dintre victime, un bătrân de 72 de ani, li s-a plâns poliţiştilor că pe 20 spetembrie, în timp ce se afla într-un autobuz în zona Podu Roş, un bărbat i-a sustras din buzunar 80 de lei.

Pensionarul l-a prins de geacă dar s-a ales cu un pumn în figură. În urma cercetărilor, poliţiştii l-au identificat pe Vasile B. (54 de ani) ca fiind autorul infracţiunii.

Poliţiştii au reuşit să pună mâna pe el nu înainte însă ca o altă presupusă victimă a acestuia să depună plângere. Un bărbat de 64 de ani a susţinut că pe 14 octombrie, în timp ce călătorea cu autobuzul 41 B, a surprins un necunoscut cu mâna în buzunarul hainei sale, în timp ce încerca să-i sustragă banii.

În cele din urmă, Vasile B. s-a ales cu două dosare penale, unul de tâlhărie, altul de tentativă la furt calificat fiind dus în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.