O poliţistă din Giurgiu a încercat să se sinucidă aruncându-se în Dunăre

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incidentul a avut loc în portul Giurgiu / FOTO Andrei Sfetcu

O femeie în vârstă de 41 de ani, ofiţer în cadrul Serviciului Logistic din Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Giurgiu, a vrut să-şi ia viaţa luni noapte aruncându-se în Dunăre. Aceasta a fost salvată în ultimul moment din apele reci ale fluviului.

Poliţista a vrut să încheie socotelile cu viaţa luni, 11 martie. În jurul orei 22.45, aceasta a mers în portul Giurgiu şi s-a aruncat în Dunăre.

Şansa a făcut ca femeia să se prindă într-o plasă de pescuit, ţipetele sale fiind auzite de mai mulţi pescari care au anunţat autorităţile.

Conform reprezentanţilor IPJ Giurgiu, femeia a fost salvată de angajaţii Portului Giurgiu.

Împinsă la sinucidere de problemele familiale

Transportată la spital, femeia a fost externată ulterior după ce medicii au constatat că starea de sănătate este stabilă.

IPJ Giurgiu a deschis o anchetă în acest caz, poliţista declarând superiorilor că problemele familiale au determinat-o să recurgă la acest gest.

Tot reprezentanţii IPJ Giurgiu susţin că femeia a fost supusă periodic testărilor psihologice, fără a fi semnalate probleme de comportament.

Poliţista în vârstă de 41 de ani va fi consiliată în continuare de specialiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu.