Tânărul care a lovit intenţionat cu maşina o fată a obţinut reducerea perioadei arestării preventive de la 29 de zile la 10 zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul este acuzat de tentativă de omor

Florin Valeriu Cioacă, în vârstă de 19 ani, din Craiova, este acuzat de tentaivă de omor, după ce a lovit intenţionat cu maşina o tânără.

Pe imaginile surprinse de camerele video se vede clar cum şoferul întoarce maşina şi o loveşte intenţionat pe Daniela Oţăl. Florin Valeriu Cioacă a recurs la acest gest din cauză că victima traversa prea încet strada şi a vrut să o pedepsească. 

Tânărul a fost arestat pentru tentativă de omor, însă a făcut imediat recurs. Magistraţii Curţii de Apel din Craiova au decis reducerea perioadei arestării preventive de la 29 de zile la 10 zile.''Autorul cu intenţie  a schimbat direcţia de mers şi a lovit victima'', a spus Magda Bădescu, purtătorul de cuvânt din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Tânăra a declarat că imediat după ce a fost lovită cu maşina a sunat la 112 ''Acum mă simt mai bine şi vreau să uit acest episod urât din viaţa mea'',a  spus Daniela Oţăl.