Craiova: VIDEO/ După modelul Covei, doi tineri din Dolj au tras bani cu cardul departe de casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Laurenţiu Roşu, de 24 de ani, şi Yassir Elkhawad, de 22 de ani, ambii din Calafat, au fost săltaţi sâmbătă de poliţişti în timp ce demontau dispozitivele artizanale de copiere a datelor cardurilor şi de înregistrare video a codurilor PIN de pe două ATM-uri din Capitală.

În autoturismul cu care cei doi, oamenii legii au găsit dispozitive de fraudare a cardurilor şi diverse instrumente pentru montarea şi demontarea  dispozitivelor artizanale pe bancomate. Laurenţiu Roşu, de 24 de ani, şi Yassir Elkhawad, s-au cazat la un hotel din Bucureşti vineri, pe 6 mai, iar în dimineaţa zilei de sâmbătă au montat dispozitivele pe cele două bancomate. Când s-au întors să le ridice, doljenii au fost luaţi pe sus şi duşi în arest. Tribunalul Bucureşti a emis pe numele lor mandate de arestare pentru 29 de zile.

VIDEO/

Covei fotografiat de 38 de ori în timp ce „trăgea“ cu cardul

Procurorii DIICOT deţin imagini cu beizadeaua Iustin Covei in timp ce scotea fraudulos bani din bancomate. A mers chiar lângă un bancomat din Bucureşti de unde a tras cu cardul. Poreclit „Pralea" sau „Copilu'", Iustin Covei are o adevarată „colecţie" de dosare penale, fiind anchetat pentru prima dată cand avea doar 16 ani.

Iustiv Covei a fost arestat pe data de 16 septembrie 2009

Covei este cercetat în stare de libertate pentru clonare de carduri

Gruparea condusă de Covei jr. a adus prejudicii de milioane de euro în mai multe state din Europa, dar şi în Australia şi în Iordania. Alături de alte 15 persoane, Iustin a fost arestat la 18 septembrie 2009, iar luni au fost trimişi în judecată. În acest moment fiul „penal “, al judecătorului Covei este cercetat în stare de libertate.