A fugit de la locul accidentului în care a rănit două persoane. Cuprins de remuşcări, şoferul s-a predat poliţiştilor după câteva ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a rănit două persoane şi a făcut „praf” maşina pe care o conducea, un tânăr din Independenţa s-a predat poliţiştilor. Iniţial, bărbatul a fugit de la locul accidentului şi, cuprins de remuşcări, a doua zi de dimineaţă s-a prezentat în faţa oamenilor legii pentru a da socoteală pentru faptele comise.

Anchetatorii spun că accidentul în care o persoană a fost grav rănită, iar o altă a suferit leziuni uşoare s-a petrecut sâmbâtă, aproape de miezul nopţii, pe strada Unirea, din comuna Independenţa. Constantin L., de 36 de ani, aflat la volanul unei Dacii, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe partea dreaptă. În urma accidentului Valentin T., de 19 ani, pasager dreapta spate, a fost rănit gravi, iar Iulian G., de 22 ani, pasager stânga spate, ambii din comuna Independenţa, a suferit răni uşoare. Maşina a fost distrusă în proporţie de 90 %. Potrivit poliţiştilor, speriat de cele întâmplate, şoferul a părăsit locul accidentului, dar s-a predat după câteva ore.  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.