O casă din Vipereşti şi anexele sale s-au făcut scrum. În localitate, a mai fost un incendiu cu o zi înainte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Perioadă dificilă pentru pompierii buzoieni. Încă un incendiu de proporţii a fost anunţat la 112, de localnici din satul Pălici, comuna Vipereşti. Focul a cuprins o locuinţă şi anexele acesteia, în suprafaţă totală de 80 de metri pătraţi, însă din fericire nicio persoană nu a avut de suferit. Cu o zi înainte, tot la Vipereşti, un copil de trei ani a murit din cauza unui incendiu de furaje.

Luni, s-au deplasat la Vipereşti două autospeciale cu apă şi spumă de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Neron Lupaşcu” Buzău. După 30 de minute, echipa de intervenţie a reuşit lichidarea incendiului. 

Pompierii şi poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incendiul soldat cu pagube materiale însemnate.

Tot la Vipereşti, un copil de trei ani a murit duminică din cauza unui incendiu provocat chiar de el. Din datele anchetei reiese că micuţul s-a jucat cu focul în imediata apropiere a unei căpiţe de fân. Focul ar fi cuprins furajele iar băieţelul, de frică, s-a ascuns chiar în căpiţă. 

Acesta a fost găsit fără suflare de către părinţii săi, iar medicii de pe Ambulanţă au constatat decesul copilului intoxicat cu fum şi monoxid de carbon.