Un braşovean s-a sinucis după ce şi-a înjunghiat fiul de 14 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă pentru autopsie. FOTOArhivă.

Un bărbat de 39 de ani a fost desscoperit spânzurat, iar fiul său este grav rănit după un conflict pornit se pare de la consumul de alcool.

Primele cercetări ale poliţiei arată că bărbatul a băut mai multe pahare de vin şi a început să se certe cu fiul său. La un moment dat a pus mâna pe un cuţi şi şi-a înjunghiat băiatul de cinci ori în abdomen. Adolescentul a leşinat şi s-a prăbuşit într-o baltă de sânge. Tatăl său a crezut că l-a ucis, a intrat în panică şi s-a spânzurat. Băiatul a reuşit să îşi revină, dar a avut parte de un nou şoc. Şi-a găsit tatăl spânzurat în casă. Cu ultimele puteri a reuşit să se adune şi să sune la 112. Băiatul a fost dus la Spitalul de Copii, iar medicii spun că va scăpa cu viaţă. Legiştii urmează acum să facă necropsia pentru a afla dacă tatăl era beat în momentul comiterii faptei. Băiatul va fi audiat de propcurori după ce va fi consiliat de un psiholog şi îşi va reveni din şoc. Cei doi locuiau singuri după ce mama băiatului a plecat la muncă în Italia. Femeia se va întoarce acasă în zilele următoare.

Mai multe pentru tine:
Laurențiu Reghecampf, probleme fără sfârșit. E urmărit penal pentru violențe în familie
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Katie Price „a fentat” audierea în procesul de faliment de la Înalta Curte pentru a pleca în Cipru cu iubitul ei. Ce scuză a găsit
Orașul unde au fost descoperite peste 80 de specii de păsări. Multe sunt răpitoare și au cuiburile în fisurile blocurilor
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Revenirea lui Halep, un fiasco. Roma i-a spus pas, Roland Garros se dezice de jucătoarele dopate
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
BEJ Prahova admite candidatura „baronului Lamborghini” Iulian Dumitrescu, cercetat penal, pentru un nou mandat la șefia CJ
Gripa aviară la vaci se răspândește rapid în Statele Unite ale Americii. Care este pericolul pentru Europa
Sâmbătă, Pelerinaj de Florii în Bucureşti. Traseul şi programul procesiunii