De astăzi se fac teste COVID-19 şi la Brăila. Laboratorul de biologie moleculară de la Spitalul Judeţean a fost acreditat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aparatul PCR Real Time a fost donat de firma Agricost by Aldahra şi completează investiţia făcută la Spitalul Judeţean de Urgenţă de Consiliul Judeţului Brăila.

De luni, 18 mai, a început testarea COVID-19 şi la Brăila. Anunţul a fost făcut de Francisk Chiriac, preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, în contextul în care un aparat PCR Real Time a fost donat de firma Al Dahra, iar laboratorul de biologie moleculară din cadrul Spitalului Judeţean a fost acreditat.

”Acum se pot face teste pentru Covid-19 si la Brăila. Laboratorul de biologie moleculară din cadrul Spitalului Judetean de Urgenţă Brăila a fost acreditat. Investiţia făcută de Consiliul Judeţean Brăila a fost întregită de firma Agricost by Aldahra care a donat aparatul PCR Real Time pentru testarea COVID-19. Personalul medical este pregătit. Mulţumim Agricost by Aldahra pentru implicarea în lupta cu noul coronavirus”, a scris Francisk Chiriac, preşedintele CJ Brăila, pe pagina personală de Facebook.

O singură persoană mai este infectată în prezent cu noul coronavirus în judeţul Brăila, conform datelor transmise de autorităţile medicale, celelalte 22 fiind declarate vindecate şi externate.

Mai multe pentru tine:
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Filmul plecării din Gorj în Germania a copilului care ar fi fost vândut. Avocatul neamțului susține că totul este legal
Zodiile care după Paște vor scăpa de toate problemele și vor avea o perioadă de vis. Fericirea o să-și facă simțită prezența și în viața lor
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Se reaprinde scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Dosar penal pentru violențe în familie: „Eu sunt victima!”
Joe Biden, mult mai încrezător că îl poate învinge pe Trump. Pe ce se bazează președintele american
Ciolacu îl face ipocrit pe Mircea Geoană: „E ceva de noaptea minții”
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Recomandări ANPC de 1 Mai: Refuzaţi produsele din carne tocată pentru care există îndoieli privind calitatea
O româncă din străinătate își uimește urmăritorii cu ce recuperează de la tomberon. „E mâna a doua pe gratis” VIDEO