FOTO VIDEO Bărbatul care a omorât o femeie pe trecerea de pietoni a fost prins de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După accident, şoferul a fugit de la faţa locului FOTO: Brigada Rutieră

Şoferul care a accidentat mortal duminică dimineaţa o femeie pe trecerea de pietoni, a fost prins de poliţişti. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Autorul, un tânăr de 30 de ani, a fost prins de poliţişti şi reţinut pentru 24 de ore după ce a accidentat mortal o femeie pe o trecere de pietoni dintr-o intersecţie din Prelungirea Ghencea.

Poliţiştii au decoperit că autoturismul acestuia, un BMW negru, este înmatriculat în Bulgaria.

Potrivit unor surse din cadrul poliţiei, tânărul ar fi declarat că s-a speriat de ce a făcut şi de aceea a fugit de la locul accidentului.

„În urma investigaţiilor desfăşurate, s-a reuşit identificarea autoturismului implicat în accidentul de circulaţie, un autoturism marca BMW, de culoare neagră, care a fost găsit într-un garaj din Bucureşti, fiind identificat şi conducătorul acestuia, în persoana lui M. C., de 30 de ani, din Bucureşti”, se precizează în comunicatul Brigăzii Rutiere.

Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.