Surpriza pregătită de Samsung: ce ar putea lipsi de pe Galaxy Note 10

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zvonurile spun că Samsung este gata să facă modificări semnificative în design-ul flagship-ului său care se va lansa, cel mai probabil, spre sfârşitul verii.

Surse ale site-ului Android Police au oferit informaţii conform cărora sud-coreenii ar urma să renunţe la butoane şi la jack-ul de căşti de 3.5mm pentru noul Samsung Galaxy Note 10.

Dacă lipsa jack-ului nu ar constitui o surpriză majoră, eliminarea butoanelor telefonului (butonul de power, cele de volum, şi cel pentru asistentul digital Bixby) ar reprezenta o mişcare îndrăzneaţă din partea producătorului.

Practic, butoanele vor fi înlocuite cu zone sensibile la atingere, care probabil vor fi indicate de mici ridicături prezente pe şasiul telefonului, sau de o textură diferită. Sunt şi zvonuri care spun că o astfel de versiune a lui Note 10 a fost deja testată, însă nu ar fi trecut testele producătorului sud-coreean.

Jack-ul de căşti de 3.5mm a rămas una dintre caracteristicile care diferenţiază Samsung de alţi producători, care au renunţat deja la acesta. Stăruinţa sud-coreenilor de a menţine această parte a telefonului a fost lăudată de fanii lor, iar decizia de a se alătura trend-ului de eliminare a jack-ului s-ar putea să nu fie foarte apreciată de aceştia, în ciuda faptului că ar putea primi o baterie mai mare, datorită spaţiului eliberat de jack.

Gama Note a celor de la Samsung a fost întotdeauna una dintre cele mai puternice a producătorului sud-coreean, iar decizia de a experimenta chiar pe aceasta ar fi o mişcare surprinzătoare din partea acestuia, însă care ar putea da roade, ţinând cont de faptul că mulţi dintre cumpărătorii acestei game tind să fie early adopters.