Soluţia ca să ai pe orice iPhone cea mai dorită funcţionalitate de pe iPhone 6s

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nu trebuie să treci la un iPhone nou, dacă 3D Touch este singurul lucru care te interesează.

iPhone 6s introduce o funcţionalitate tare interesantă: 3D Touch şi aceasta poate schimba modul în care interacţionezi cu telefonul. Are nevoie de hardware special, dar acum o poţi avea pe orice iPhone.

3D Touch este probabil cea mai interesantă funcţie inclusă de Apple în noul telefon iPhone 6S. După cum probabil ştiţi, unele aplicaţii de pe ecranul principal se folosesc de 3D Touch. La început erau doar cele native, însă pe parcurs, companii precum Facebook şi Shazam au inclus suportul pentru 3D Touch în aplicaţiile lor. Apăsaţi puternic pe Shazam şi veţi avea, printre altele, opţiunea de a identifica imediat o melodie.

Dar acest feature, din păcate, nu este disponibil decât pe iPhone 6S şi iPhone 6S Plus. Însă, dacă sunteţi dispuşi să faceţi unele sacrificii şi deţineţi un model vechi de iPhone, atunci puteţi beneficia de 3D Touch. După cum era de aşteptat, veţi fi nevoiţi să efectuaţi un jailbreak.

Nu vă sfătuim să faceţi acest lucru, însă dacă vă doriţi neapărat ceva similar 3D Touch şi nu aveţi iPhone 6S sau 6S Plus, atunci aceasta este singura soluţie. În continuare, trebuie accesat magazinul online de aplicaţii Cydia, de unde veţi descărca aplicaţia Forcy.

Vezi toţi paşii pe care îi ai de urmat ca să ai 3D Touch pe orice iPhone

Mai multe pentru tine:
Peștera mortală. O cavernă din Kenya, despre care se crede că este sursa Ebola, ar putea provoca următoarea pandemie
Cele mai bune locuri de grătar pentru sărbătoarea de 1 Mai
Ucrainenii au atacat cu drone două rafinării de petrol și un aerodrom militar din regiunea Krasnodar VIDEO
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Un om de știință a elucidat misterul „blestemului faraonului”. Ce i-a ucis pe cei care au deschis mormântul lui Tutankhamon
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Crenvurștii, mai nocivi decât legumele sau fructele cu pesticide. Ce spun specialiștii
Moment istoric pe Bega. Prima cursă după 1988 între Timișoara și Otelec. Vaporul cu 45 de pasageri a ajuns după trei ore
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”