One A9, în cele mai noi poze, îţi arată cum vrea HTC să fie un iPhone

0
Publicat:
Ultima actualizare:

HTC One M9 a fost cel puţin dezamăgit, dar taiwanezii nu renunţă şi ne pregătesc un nou telefon. One A9 n-arată rău, dar prea seamănă cu iPhone ca să fie luat în seamă.

Despre HTC One A9 am auzit prima oară în luna iunie, atunci când CEO-ul companiei taiwaneze a menţionat un nou dispozitiv de top. La început, majoritatea oamenilor credeau că am avea parte de un un dispozitiv cu specificaţii de top. Un rol important din acest punct de vedere l-a jucat procesorul MediaTek 6797, care a apărut într-un benchmark.

De atunci, lucrurile s-au schimbat, iar odată cu publicarea unor informaţii în legătură cu componentele, a devenit clar faptul că avem de-a face cu un dispozitiv din categoria mid-range. Cele mai noi imagini cu acesta au apărut pe canalul de Twitter al utilizatorului @OnLeaks.

Lista de specificaţii include un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 617, care va funcţiona alături de 2GB. 16GB ar fi disponibili pentru stocarea datelor personale, însă acestora, cel mai probabil, le veţi putea adăuga alţi 2TB prin intermediul slotului pentru carduri microSD.

Vezi toate detaliile despre acest telefon, şi mai multe poze, aici

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite