FOTO Cel mai bun Blackberry 10 vine în alb şi negru. Modelul Z10 este deja comparat cu iPhone 5

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acesta va fi modelul de vârf pe care RIM îl va lansa pe 30 ianuarie. FOTO evleaks/Twitter

Un utilizator de Twitter ale cărui dezvăluiri s-au confirmat până acum publică fotografiile cu modelul Z10 din colecţia Blackberry 10 care va veni la sfârşitul lunii.

Poate cea mai importantă dezvăluire făcută de Lumia 920 şi Lumia 820 şi încărcarea wireless cu care au venit aceste două. Acum, pe Twitter a publicat câteva poze care ilustrează modelul Z10 în două nuanţe, alb şi negru. Dezvăluirile despre Blackberry 10 vor fi confirmate (sau nu) abia pe 30 ianuarie, dar rămân puţine şanse ca acest model să fie infirmat. 

Acelaşi utilizator a mai postat pe Twitter şi o imagine presupus realizată cu telefonul. Despre performanţa telefonului în acest domeniu se vor şti mai multe după ce telefonul ajunge pe piaţă. Până atunci, rămâne cea de jos.

Chiar dacă Blackberry 10 nu a ajuns încă pe piaţă, sunt disponibile deja ghidurile de utilizare. Cel furnizat de „BGR" prezintă interfaţa la care RIM (Research In Motion) a lucrat în ultimul an şi aplicaţiile care vin preinstalate în sistemul de operare. Manualul de utilizare este mai detaliat şi, cel mai probabil, a fost realizat pentru un cerc mai restrâns, posibil angajaţii companiei sau operatorii telecom.

Z10 va avea un ecran de 4,2 inci, procesor dual-core şi memorie RAM de 2 GB. RIM a spus, în câteva rânduri, că va fi un telefon atât business, cât şi dedicat multimedia. Un site austriac a intrat în posesia unui exemplar Z10 şi l-a comparat cu iPhone 5, vedeta zvonurilor de anul trecut. Telefonul Apple are un ecran de 4 inci.