Cele mai reuşite glume de 1 aprilie de pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu ocazia zilei de 1 aprilie, recunoscută în lume ca Ziua Păcălelilor, cele mai multe companii din ţară şi din afară s-au întrecut în glume pe Facebook şi pe internet. Adevarul.ro a făcut o selecţie a celor mai reuşite dintre acestea, din care nu lipsesc nici conturile de Facebook ale Poliţiei Române şi SRI.

1. Razer

Compania producătoare de periferice pentru gameri, dar şi a unui smartphone, începând cu anul trecut, a continuat şi în acest an seria glumelor cu Razer Venom. De data aceasta ”au lansat” o băutură specială pentru împătimiţii de jocuri video, care ajută la reflexele umane, încete, ale acestora. Ce a ieşit, mai jos.

2. Serviciul Român de Informaţii

Cu o prezenţă din ce în ce mai apreciată pe Facebook, echipa de comunicare a SRI nu a dezamăgit nici cu această ocazie.

3. Poliţia Română

Dacă SRI a fost mereu priceput la postările de pe Facebook, anul acesta şi Poliţia ne-a arătat că a invăţat ce înseamnă o prezenţă amuzantă pe reţelele sociale şi că e nevoie şi de acest lucru din când în când. 

4. Pepsi România

Producătorul de băuturi răcoritoare arată că a înţeles foarte bine obiceiurile românilor şi a anunţat în glumă că a lansat noul Pepsi cu aromă de corcoduşe.

5. Head&Shoulders

Unul dintre cei mai cunoscuţi producători de şampon, la nivel mondial, a ales să glumească chiar pe seama numelui său în acest an. Astfel că asistăm la ”lansarea” lui ”Knees&Toes”, în traducere ”Genunchi&Degete de la Picioare”.

6. Pornhub

Din acest top nu avea cum să lipsească Pornhub, care a glumit din nou în acest an cu un joc de cuvinte strâns legat de numele domeniului de internet pe care activează. În trecut am avut Cornhub, anul acesta avem Hornhub.