Cele mai frumoase goluri de la EURO 2024, desemnate de UEFA. Torpila lui Stanciu e în top VIDEO

0
Publicat:

UEFA a stabilit cele mai frumoase goluri marcate în prima etapă de EURO 2024. Printre cei patru finaliști s-a numărat și Nicolae Stanciu (31 de ani), autorul unei execuții de senzație în meciul cu Ucraina, scor 3-0.

Nicolae Stanciu, căpitanul României

Printre cele patru goluri selectate de UEFA ca fiind cele mai frumoase de până acum de la EURO 2024, se află și euro-golul lui Stanciu, din meciul cu Ucraina. Reușita românului s-a clasat pe locul doi,  fiind învins de reușita turcului Muldur.

Pe pagina de Twitter dedicată special turneului final din Germania, UEFA a publicat un colaj cu cele mai frumoase patru reușite.

Presa internațională, impresionată de golul lui Nicolae Stanciu Eurogolul lui Stanciu a stârnit un val de reacții în presa din străinătate: 

Căpitanul României a lovit mingea cu toată dorința, iar mingea a sărutat plasa”, au scris spaniolii de la Marca. 

Gol fantastic pentru Stanciu! Fără să facă preluare, a trimis din dreapta și a găsit vinclul porții apărate de ucrainean”, a descris execuția cotidianul francez L'Equipe.

  „Ce gol pentru căpitanul României. Au presat defensiva Ucrainei și l-au hrănit pe Stanciu, care a avut multe de făcut, dar a trimis mingea cu efect de la 20 de metri”, a fost reacția englezilor de la Telegraph.